Ідеальні брови в дом ашніх умовах з Joly:Lab
Тут про мій досвід з новою фарбою та окисником від бренду професійної косметики для оформлення брів та вій Joly:Lab🌿
Привіт🌿
Як я вже розповідала, брови це одне з моїх найулюбленіших у рутині: оформлення, фарбування та догляд відіграють важливу роль у моєму образі)
Тож запрошую і вас познайомитись з моїми новими складниками✨
Пакування і тара🌿
Окслювач та фарба приїхали у картонних яскравих коробочках помаранчевого та фіолетового кольору.
- окислювач у зручній пластиковій пляшечці зі зручним дозатором
- фарба у металевій тубі, із захисною мембраною та загостреним накінечником на кришечці для зручного відкривання продукту
Вся необхідна інформація з використання та пропорції також вказана🌿
Окислювач об'ємом: 50 ml.
Фарба об'ємом: 15 ml.
Консистенція, аромат та процес замішування🌿
Обидва продукти кремові за консистенцією та мають нейтральний косметичний легкий аромат🌿
Все, що вам необхідно зробити, це слідувати рекомендаціям від виробника і змішати окислювач з фарбою у співвідношенні 1:1 та нанести фарбу.
Також у мене є помічник у вигляді склянки для замішування хни та фарби, яка значно полегшує цей процес✨
Фото в процесі замішування додаю.
До речі, "розгін" окислення цієї фарби від кремового до фіолетового ( лякатись не треба ), буквально секунди.
Процес фарбування🌿
Для себе я обрала окислювач 3%, який призначений для замішування фарби для брів, якщо ж ви фарбуєте собі і вії також, то в асортименті представлений окислювач 1,8%, який підходить для замішування фарби для вій✨
Фарба у мене у відтінку - 1.1 Graphite.
Моя покрокова інструкція:
- скрабую легенько брови та роблю розмітку, без неї я нікуди
- замішую фарбу та скошеним пензликом промальовую фарбою брови по визначеній формі
- витримую фарбу +- 10 хвилин для більш чіткого відбитку та гарного профарбовування шкіри, де намагаюсь відростити волоски
- знімаю залишки фарби ватним диском змоченим у теплій воді
Бонус-процедури:
- замішую гідрогелеву заспокоюючу маску для брів також від Joly:Lab ( хто пропустив, запрошую до прочитання -> https://club.makeup.com.ua/post/39125/ )
- наношу захисний аргановий крем теж від Joly:Lab ( допис тут -> https://club.makeup.com.ua/post/39269/ )
Фото "до" та розмітка🌿
Брови до фарбування та нанесена розмітка✨
Фото в процесі фарбування та "після"🌿
Витримую фарбу та результат✨
Висновки🌿
Якщо ви шукаєте крутезну фарбу та окислювач для домашнього оформлення брівок, або ж ви б'юті-майстриня, щиро раджу придивитись до цих продуктів🤍
Маючи багаторічний досвід самостійного фарбування, ця фарба - любов✨
Дякую кожній за увагу і поділіться власним досвідом, оформлюєте брови самостійно чи звертаєтесь до майстринь?✨
Коментарі (0)