Чистикова Дар'я

Набір для догляду за волоссям Silky Touch

Набір для догляду за волоссям Silky Touch
Набір для догляду за волоссям Silky Touch
Набір для догляду за волоссям Silky Touch

Joko Blend потроху заповнює полички моєї ванної кімнати. Ще один (а точніше два) скарби по догляду за волоссям приємно радують мене результатом.

Тому сьогодні хочу розповісти про набір Silky Touch, до котрого входять:

• Безсульфатний шампунь для нормального волосся - Joko Blend Truly Natural

• Бальзам для всіх типів волосся - Joko Blend Deep Care

Набір представлений у картонній коробочці, всередені якої знаходиться милий брендований мішечок, в котрому і знаходяться засоби. Пропоную розглянути їх окремо:

Шампунь представлений у білому матовому флаконі. Об'єм 250 мл.

Дозатор диск- топ кришечка, вона легко відривається натисканням, без шкоди для нігтів.

Текстура шампуню гелева, середньої щільності, прозорого кольору. Аромату практично немає, якщо намагатися вловити його прям з флакону — він легко косметичний. Але ні у процесі використання, ні на сухому волоссі аромату немає.

Цей шампунь містить Disodium Laureth Sulfosuccinate і Cocamidopropyl Betaine як м'які очисні компоненти, які не містять сульфатів, тому вони менше схильні до висушування шкіри голови і волосся. Додатково, в складі є зволожувачі, такі як Sorbitol і Glycerin, які допомагають зберігати вологу в волоссі. Присутні також протеїни, зокрема Hydrolyzed Wheat Protein, який зміцнює волосся, та рослинні екстракти, такі як Laminaria Digitata (Horsetail Kelp) і Fucus Vesiculosus (Bladderwrack), які сприяють здоров'ю волосся. Хімічні компоненти, такі як Polyquaternium-44 і Amodimethicone, допомагають поліпшити текстуру і приборкувати локони, а емульгатор Laureth-3 сприяє змішуванню компонентів. Ароматизатори і консерванти, такі як Parfum і Methylisothiazolinone, забезпечують приємний аромат і тривале збереження продукту.

Враження від використання

Шампунь дуже гарно піниться. Мені знадобився час, щоб приноровитися доцільно його використовувати. За рахунок такого рясного піноутворення мені вистачає одного промиття волосся для відчуття чистоти впродовж всього дня. Але змивається він трохи довше ніж звичайні шампуні, особливо якщо переборщити з дозуванням.

Після змиття засобу з волосся воно не сплутане, а навпаки розгладжене, на дотик не жорстке. Також шампунь не краде об'єм у коренів.

Пляшечка аналогічна шампуню. Об'єм бальзаму теж 250 мл. Дозатор тут помповий, має функцію блокування.

За текстурою бальзам кремовий, білосніжного кольору, консистенція не надто щільна, легенька. Аромат косметичний, майже непомітний.

У складі містить такі компоненти, як вода, зволожувачі (Cetearyl Alcohol, Glycerin), засоби для полегшення розчісування (Behentrimonium Chloride, Behenamidopropyl Dimethylamine), активні компоненти для відновлення волосся (аміносилікони, протеїни пшениці, олії), екстракти морських водоростей для зміцнення, а також консерванти і регулювальні компоненти (BHT, лактатна кислота, цитратна кислота, натрієвий бензоат).

Враження від використання

Бальзам буквально за секунди розгладжує волосся, не обтяжуючи його по довжені. На дотик воно стає дуже приємним. Залишати засіб треба на 2-5 хвилин згідно рекомендацій виробника. Бувало змивала через 10 секунд після нанесення, бальзам діяв гарно і за такий короткий час. Тому цей бальзам точно сподобається тим, хто не любить чекати.

Змивається він достатньо швидко, волосся стає таким гладеньким, при тому не обтяженим.

Враження від набору

У мене жирний тип волосся, зазвичай мию його щодня, правда з використанням пілінгів, скрабів та іншого вдається подовжити його свіжість ще на день. Ну або хоча б виглядати достойно під кінець першого дня.

Цей набір підійшов мені ідеально саме для щоденного використання. Волосся виглядає свіжим до кінця дня, на вигляд воно блискуче та зволожене, без втрати об'єму у коренів (для мене це дуже важливо). Воно легко розчісується та піддається вкладанню.

Нажаль на графік миття цей дуєт не зміг вплинути, але зачіска виглядає живенькою та без жирних пасм до наступного миття.

З плюсів можу зазначити відсутність будь-якого аромату на волоссі, тобто якщо ви полюбляєте використовувати парфумовані спреї для волосся або просто парфуми — це те, що треба👌

Підсумовуючи можу сказати, що результат від цієї лінійки для нормального волосся мені подобається. З радістю буду повторювати це комбо у майбутньому. І, напевно, ще спробую лінійку для жирного волосся від виробника. Цікаво буде порівняти результат.

Дівчата, ви вже користувалися цією лінійкою? Як вам результат?