NIVEA LUMINOUS630 SPF 50 DAY FLUID
Денний флюїд для обличчя проти пігментації "Потрійний захист" SPF 50 💛
💛Опис від виробника - Денний флюїд проти пігментних плям SPF 50 бренду NIVEA містить запатентований активний інгредієнт Luminous630®, дія якого націлена на боротьбу з пігментними і віковими плямами, їх зменшення, освітлення і запобігання. Формула збагачена гіалуроновою кислотою, що активує клітини, вітаміном Е і захисними фільтрами UVA / UVB, що робить її надлегкою і одночасно ефективною. За словами фахівців бренду, засіб забезпечує 3-кратний захист від посилення і нового утворення пігментних плям, а також уповільнює процеси старіння епідермісу, спричиненого сонячним світлом.
💛Особливості Cellular Luminous 630 Anti-Pigmentflecken Tagespflege Fluid від бренду NIVEA:
- високий сонцезахисний фактор (SPF 50);
- бореться з пігментними плямами, освітлюючи і зменшуючи їхній розмір;
- запобігає появі нових вогнищ пігментації;
- вирівнює тон;
- робить шкіру сяйною;
- надає епідермісу гладкість;
- захищає від передчасного старіння, спровокованого впливом світла;
- зволожує шкірний покрив, роблячи його більш гладким;
- забезпечує матувальний ефект.
Для мене дуже важлива та цікава тема сонцезахисту. Я люблю розбирати їх склади, тестувати. Тому я з радістю відреагувала на те, що отримала цей засіб. Тим більше мене зацікавило те, що це флюїд.
💛Пакування - засіб знаходиться у картонній коробці при отриманні. На ній зазначають всю важливу й необхідну для використання інформацію. Саме пакування білого кольору, надійне, містить дозатор - помпу. Для мене це зручний формат. Натискається легко. Та містить прозору кришку, яка захищає від випадкового натискання.
💛Об'єм - 40 мл.
💛Виробник - Німеччина, Польща.
💛Аромат - ніжна та приємна віддушка, схожа на більшість стандартних засобів бренду.
💛Спосіб використання - Наносити щоранку на очищене обличчя. Для найкращого захисту наносьте повторно один раз протягом дня.
💛Текстура - легка, ближче до кремової. Біло - персикового кольору. Не вибілює обличчя зовсім. Поглинається моментально.
Інградієнти - Aqua, Homosalate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Ethylhexyl Triazone, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Alcohol Denat., Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Dimethicone, Silica, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Tapioca Starch, Cetearyl Alcohol, Behenyl Alcohol, Methylpropanediol, Glycerin, Isobutylamido Thiazolyl Resorcinol, Sodium Hyaluronate, Tocopheryl Acetate, Sodium Stearoyl Glutamate, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Sodium Chloride, Carbomer, Sodium Sulfate, Trisodium EDTA, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Limonene, Parfum, CI 15985, CI 16035.
6 елементів складу середнього рівня безпеки.
🟠Homosalate - застосовується як УФВ-фільтр у всіх засобах догляду за шкірою, згідно з Регламентом ЄС 1223/2009 та ТР ТС 009/2011 максимально допустима концентрація в готовому продукті 10%. Гомосалат є поширеним інгредієнтом сонцезахисного крему. Маслорозчинний хімічний сонцезахисний агент, який захищає шкіру від UVB ( 295-315 нм) з максимальним захистом при 306 нм. Гомосалат сам по собі не є сильним УФ-фільтром (забезпечує лише захист SPF 4,3 при максимально дозволеній концентрації 10%) і не є фотостабільним (втрачає 10% захисту SPF за 45 хвилин), тому його завжди потрібно поєднувати з іншими сонцезахисні засоби для належного захисту. Дослідження показують, що це слабкий руйнівник гормонів, і сонячне світло розщеплює хімічну речовину на шкідливі побічні продукти.
🟠Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid - Високоефективний, фотостабільний, дерматологічно протестований. У косметиці використовується як хімічний УФВ-фільтр. Дозволений до використання в косметичних засобах як УФ-фільтр у концентрації до 8%. Відомо, що під впливом сонячного світла виробляються вільні радикали, що призводять до пошкодження ДНК, цей протектор від ультрафіолетового випромінювання може потенційно викликати рак.
🟠Sodium Hydroxide - сильний луг. Контроль за рН, денатуратор. Дуже корозійний, залишає сильні опіки. Може завдати серйозної шкоди очам. Шкідливий при контакті зі шкірою або при вдиханні. У високих концентраціях викликає подразнення та почервоніння шкіри. Відповідно до Регламенту ЄС 1223/009 та ТР ТС 009/2011 використовується з обмеженнями.
🟠Parfum - Віддушка парфумерна.
🟠CI 15985, CI 16035 - барвники.
💛Мені склад не подобається. Тому використовувати далі я його не буду, адже маю свій улюблений сонцезахист від Holika holika aloe. Загалом, відчувається на шкірі комфортно, дає легке сяйво. Поглинається моментально. Має приємну віддушку, характерну для цього бренду. Не вибілює. Перевірку на сонце пройшов, опіків немає. Комедонів не викликав. Але деякі елементи складу розчарували.
Яка ваша думка з приводу цього флюїду?
Коментарі (0)