Alyona Fedyk

Clinique High Impact High-fi Full Volume Mascara... і багато свотчів

Clinique High Impact High-fi Full Volume Mascara... і багато свотчів

Пам’ятаєте історію, яку розповідала Джолі про Guerlain, буцімто її мама дуже любила цю пудру, а сама Енджи мала велику повагу до бренду? От те ж саме я можу сказати про Clinique. Це був перший елітний бренд, з яким мене познайомила моя мама. Вона подарувала мені тональний крем, який ще років зо 5 був моїм фаворитом. Що приховувати, я досі згадую його і, думаю, до покупки я ще повернусь. Але зараз не про це…

Моя повага до Clinique дуже велика, і коли до рук потрапила туш в дзеркальній зеленій тубі, я була щаслива ще до її тестування. Але все ж буду чесна з вами та розповім про всі її переваги і недоліки.

Щіточка

Перше, на що я акцентую увагу у тушах – це на щіточку. Хтось з вас вже знає, що я люблю натуральні, а не силіконові щіточки. Тут вона саме натуральна. Переваги – густо розташовані хвилясті щетинки та конусоподібна форма. До цієї туші я не розуміла плюси цієї форми, а от Clinique мене переконала, що це дуже зручно. Вона ефективно профарбовує вії і в куточках очей, і по центру. Щоправда до цієї щіточки доведеться пристосуватись тим, хто, як я, використовував об’ємні щіточки-бочечки. Саме тому мені поки не дуже вдається ідеально розділити вії щіточкою Clinique, тому іноді доводиться миритись зі склеюванням. Проте впевнена, що якщо до неї звикнути, то в неї величезний потенціал розпушувати вії, судячи з її вигляду.

Формула

Clinique дуже відповідально поставився до створення формули. Вона є абсолютно гіпоалергенною, не містить ароматизаторів, перевірена офтальмологічно та дерматологічно. У складі міститься клітковина, олії кокосу, аргани та морінги, а ще є мікроволокна, які, власне, і надають об’єм і довжину.

Туш була клінічно випробувана на групі споживачів, які підтвердили, що туш дійсно надає фантастичного об’єму за рахунок крихітних волокон, що залишаються на віях під час нанесення.

Мої враження та спостереження

  • Туш практично невагома на віях – за це даю одразу 10 плюсів:)
  • Мені подобається, що я можу профарбувати найкоротші вії у внутрішньому куточку, не тицьнувши при цьому собі в око. Кінчик щіточки дуже тонкий, завдяки чому процес нанесення туші дійсно комфортний.
  • При нанесенні в один шар можна досягти суперефекту природних вій. Але я люблю два шари, тому пропрацьовую техніку та намагаюсь “подружитись” зі щіточкою, аби не склеювались вії.
  • Щодо стійкості. Після нанесення туш швидко схоплюється. Але помітила, що все ж через пів години-годину під очима з’являються незначні темні плями, як у панди. Я все ж грішу на спеку, бо в таку “Африку” не витримає навіть водостійка туш. Але якщо одразу витерти ці плями під очима, то, за моїми спостереженнями, повторно вони вже не з’являються. Тому все ж рекомендую перші пів годинки поглядувати у дзеркальце. Далі впродовж дня туш тримається бездоганно.

Clinique, дякую, що продовжуєш створювати гідні засоби для нашої краси. Дівчата, вам бажаю удачі на тестуванні та приємного користування.