Alyona Fedyk

Clinique High Impact High-fi Full Volume Mascara... і багато свотчів

Clinique High Impact High-fi Full Volume Mascara... і багато свотчів

Пам’ятаєте історію, яку розповідала Джолі про Guerlain, буцімто її мама дуже любила цю пудру, а сама Енджи мала велику повагу до бренду? От те ж саме я можу сказати про Clinique. Це був перший елітний бренд, з яким мене познайомила моя мама. Вона подарувала мені тональний крем, який ще років зо 5 був моїм фаворитом. Що приховувати, я досі згадую його і, думаю, до покупки я ще повернусь. Але зараз не про це…

Моя повага до Clinique дуже велика, і коли до рук потрапила туш в дзеркальній зеленій тубі, я була щаслива ще до її тестування. Але все ж буду чесна з вами та розповім про всі її переваги і недоліки.

Щіточка

Перше, на що я акцентую увагу у тушах – це на щіточку. Хтось з вас вже знає, що я люблю натуральні, а не силіконові щіточки. Тут вона саме натуральна. Переваги – густо розташовані хвилясті щетинки та конусоподібна форма. До цієї туші я не розуміла плюси цієї форми, а от Clinique мене переконала, що це дуже зручно. Вона ефективно профарбовує вії і в куточках очей, і по центру. Щоправда до цієї щіточки доведеться пристосуватись тим, хто, як я, використовував об’ємні щіточки-бочечки. Саме тому мені поки не дуже вдається ідеально розділити вії щіточкою Clinique, тому іноді доводиться миритись зі склеюванням. Проте впевнена, що якщо до неї звикнути, то в неї величезний потенціал розпушувати вії, судячи з її вигляду.

Формула

Clinique дуже відповідально поставився до створення формули. Вона є абсолютно гіпоалергенною, не містить ароматизаторів, перевірена офтальмологічно та дерматологічно. У складі міститься клітковина, олії кокосу, аргани та морінги, а ще є мікроволокна, які, власне, і надають об’єм і довжину.

Туш була клінічно випробувана на групі споживачів, які підтвердили, що туш дійсно надає фантастичного об’єму за рахунок крихітних волокон, що залишаються на віях під час нанесення.

Мої враження та спостереження

• Туш практично невагома на віях – за це даю одразу 10 плюсів:)
  • Мені подобається, що я можу профарбувати найкоротші вії у внутрішньому куточку, не тицьнувши при цьому собі в око. Кінчик щіточки дуже тонкий, завдяки чому процес нанесення туші дійсно комфортний.
  • При нанесенні в один шар можна досягти суперефекту природних вій. Але я люблю два шари, тому пропрацьовую техніку та намагаюсь “подружитись” зі щіточкою, аби не склеювались вії.
  • Щодо стійкості. Після нанесення туш швидко схоплюється. Але помітила, що все ж через пів години-годину під очима з’являються незначні темні плями, як у панди. Я все ж грішу на спеку, бо в таку “Африку” не витримає навіть водостійка туш. Але якщо одразу витерти ці плями під очима, то, за моїми спостереженнями, повторно вони вже не з’являються. Тому все ж рекомендую перші пів годинки поглядувати у дзеркальце. Далі впродовж дня туш тримається бездоганно.

Clinique, дякую, що продовжуєш створювати гідні засоби для нашої краси. Дівчата, вам бажаю удачі на тестуванні та приємного користування.

15 липня, 2024
Alyona Fedyk
15 липня, 2024