krislemly

Joly:Lab | Фарба | Окислювач

Joly:Lab | Фарба | Окислювач

Привіт!) Вже декілька років як я відмовилась від фарбування брів у майстра і роблю це сама в дома. За цей час я спробувала багато різних фарб в пошуках ідеальної. І я знайшла ідеальну «парочку», яка забезпечить красиві бровки в домашніх умовах. Сідайте зручніше, розповім що, як і чим я роблю.

Joly:Lab | Фарба | Окислювач

Фарба. Пластикова туба, яка спочатку була запакована в картону коробочку. На ній є інформація про обʼєм, тон і терміни придатності після відкриття. Кришечка закривається щільно, фарба не висихає і витікає.

Основа білого кольору, кремова, густа, не тече, з нею складно переборщити з кількістю. Вона практично не має запаху (тільки якщо принюхуватись), при використанні аромату не чути.

Формула засобу містить олії аргани та жожоба, які м'яко діють на шкіру та волоски, запобігаючи їх пересушуванню і дискомфорту під час процедури.

Окислювач. Пластикова напівпрозора баночка з подовженим носиком для зручного використання.

За консистенцією вона рідкіша, ніж сама, але не ллється, як вода, більш кремова. Тому дозувати кількість теж просто.

Засіб містить 1,8% пероксиду водню, який допомагає активувати пігменти кольору у фарбі і забезпечити бездоганний та рівномірний тон.

Підходить для роботи з тонкими і світлими волосками.

Спосіб застосування:

  1. Перед початком фарбування вії та брови мають бути абсолютно чистими, щоб не було залишків косметики на шкірі і на волосинках брів (інакше фарба може не рівно лягти і можуть бути пробіли). Я використовую хлоргексидин або пептидний засіб для очищення брів з набору ламінування від цього ж бренду.
  2. За допомогою пасти Joly:Lab Brow Contour Paste White моделюю контур брів.
  3. Змішую фарбу з окислювачем в пропорції 1:1. Та наношу отриману суміш на брови за допомогою скошеного пензлика. Починаю завжди з хвостика, щоб мати ефект градієнту.
  4. Через 3 хвилин за допомогою вологої ватної палички я витираю верхній куточок початку брови, щоб брови не були занадто графічними і все виглядало натурально.
  5. Залишки фарби на бровах тримаю ще близько 10 хвилин та змиваю водою.

Після нанесення ніяких неприємних реакцій немає. Оксид 1.8% діє м'яко, я не мала ні почервоніння, ні печіння. Але тест на алергію все одно проводити необхідно, особливо якщо ви до неї схильні. Я цим правилом ніколи не нехтую.

Після фарбування брови набувають більш чіткого контуру, виразності та насиченого кольору.

Відтінок вийшов красивий - холодний коричневий, без рудини, почервоніння, жовтизни. Фарбування рівномірне, без смуг та плям.

Стійкість такого фарбування на моїх бровах 2-3 тижня.

Результат мені дуже подобається: красиві бровки без «танців з бубном» за 20 хвилин.