Vikulyk

Сироватка від прогресивного корейського бренду

Сироватка від прогресивного корейського бренду
Сироватка від прогресивного корейського бренду

Сироватку використовую комплексно з кремом, таке комбо дозволяє приводити до ладу мою шкіру, коли все зовсім погано.

Але давайте поговоримо про них окремо все ж, бо інформації не мало.

Сироватка від прогресивного корейського бренду

Сироватка ця зразу від всіх моїх бід:

  • Бореться з висипами, чорними крапками, розширеними порами, сприяє омолодженню і розгладженню шкіри і це все виконується в дуже делікатній формі.
  • З нею я не маю лущень чи почервонінь, тон лягає добре, і взагалі не виникає ніяких подібних проблем, як з тритиноїном наприклад, хоча він звичайно сильніший в плані висипань, але я вибрала для себе більш лагідну дію у боротьбі з проблемною шкірою.
  • Також не має ефекту притирки, коли шкіра спочатку сипить, і потім стає чистішою, Тут ефект поступовий, але все ж таки зразу помітний.

Трохи про мою шкіру, з якими проблемами я стикаюсь.

Я була дуже задоволена, коли в період ПМС, завдяки такому догляду я майже не мала висипань, для мене це було дивно і дуже приємно.

Але вже за деякий час я стресанула і так не погано, у відповідь отримала нові висипи і різко забиті пори, а як ми знаємо прищі часто пов‘язані зі стресом, адже падає імунітет. Тому саме з цього я періоду вирішила зафіксувати у вигляді фото, оскільки боротьба за нормальний стан шкіри знову почалась.

Загалом я використовую крем і сироватку 1,5 місяці і кожен раз помічала, коли організм дає збій, то вони поступово допомомагали мені в боротьбі за шкіру кожен раз при загостреннях.

На фоні нервів мене знову жахливо обсипало, тому фіксую результат на найбільш надокучливій ділянці, саме з початком загострення, після стресу.

Висипання були болючі і їх було багато, штук 20 десь, посипало мене практично моментально по всьому обличчі.

За декілька днів висипи підсушились, але нові ще з‘являлись, правда не такі великі і дискомфортні. Прогрес помітний однозначно.

Постакне теж почали зменшуватись, пори стали чистішими. Залишились тільки одиничні підсушені прищики і залишки від висипань, які теж досить швидко проходять.

Склад тут космічний, є насправді дуже багато цінних компонентів, але ми розберемо найцікавіші:

Складник, який уже на другому місці, після води «ГЛЮКОНОЛАКТОН»-Сприяє відновленню шкірного бар'єру, м'яко знижує рН кислотної мантії, зменшуючи таким чином руйнівників білкових компонентів та покращує бар'єрні властивості рогового шару. Транспортує на собі молекули води та сприяє стимуляції процесів відновлення ліпідного бар'єру шкіри.

НІАЦИНАМІД-використовується для покращення тонусу та текстури шкіри. Покращує еластичність шкіри, зменшує кількість вугрів ірозацеа.

АДЕНОЗИН - нуклеозид, він допомогає з загоєнням ран, гарний протизапальний засіб, може навіть допомогти з виробленням власного колагену шкіри та покращити пружність та еластичність шкіри.

ПЛЮЩ ЗВИЧАЙНИЙ-Зменшує набряклість, має тонізуючу, антибактеріальну та протизапальну дію.

Горобейник-захищає від глікації та пов’язаного з цим запального та окисного стресу, одночасно пропонуючи здатність поглинати УФ.

Ферменти лактобактерій-активізує процеси оновлення шкіри та відновлює її захисні функції, надає омолоджуючий ефект.

Полімолочна кислота-особливо добре діє на нижню половину обличчя, заповнюючи зморшки, спричинені сміхом. стимулює вироблення колагену у вашому власному організмі,

Ретиналь- похідна вітаміну А, має здатність помітно зменшувати тонкі лінії та зморшки, а також пом’якшувати інші ознаки старіння, включаючи гіперпігментацію.

Бакучіол-має антиоксидантну, антимікробну та протиракову активність. Післязапальна гіперпігментація, наприклад, при прищах, може викликати потемніння та зміну кольору шкіри, що проявляється у вигляді темних плям. Бакучіол має ефект, що проявляється в освітленні пігментних плям і в лікуванні слідів пост-акне.

Висновок. Я дуже задоволена, і моя шкіра теж. В результаті вона значно чистіша, залишилось декілька постакне, не має активних висипань, буквально декілька підсохлих прищиків, з якими я скоро попрощаюсь. Згадуючи, як після загострення у мене все обличчя всіяне акне, то я дуже тішусь, що можу з ним боротись, завдяки якісним засобам.

Також додаю відео, де ви можете наглядно побачити, як лягають засоби на шкіру.

Приємного перегляду ❤️