lea_gvan

Сироватка SNP Prep Peptaronic – це про якісне зволоження

Сироватка SNP Prep Peptaronic – це про якісне зволоження

Зволоження відіграє важливу роль у здоров’ї шкіри, його потребують всі типи шкіри незалежно від пори року. Це базовий догляд, який є основою для збереження молодості шкіри.

Дана сироватка привернула мою увагу, насамперед, через її великий об’єм та склад. Для досягнення кращого ефекту був придбаний крем (огляд в наступному дописі) із тієї ж лінійки, для зволоження.

Із корейських засобів до цього я мала міні-версії доглядових засобів (які, до речі, мені були не дуже комфортними) та бб-креми, від яких я була у захваті.

Виробник зазначає, що сироватка містить 5 видів гіалуронової кислоти та 6 видів пептидів, які допоможуть у зволоженні шкіри!

Сироватка SNP Prep Peptaronic – це про якісне зволоження

Спочатку я звертаю увагу на пакування (так, форма, матеріал і колір відіграють велике значення), а потім, я одразу ж переходжу до складу, останній крок – опис виробника.

Water, Dipropylene Glycol, Glycerin, Niacinamide, 1,2-hexanediol, Betaine, Carbomer, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Arginine, Caprylyl Glycol, Hydroxyethylcellulose, Honey Extract, Centella Asiatica Extract, Hydroxyacetophenone, Xanthan Gum, Adenosine, Butylene Glycol, Fragrance, Disodium EDTA, Pentylene Glycol, Gardenia Florida Fruit Extract, Polyglyceryl-10 Laurate, Maltodextrin, Sodium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hyaluronic Acid, Ethylhexyl Glycerin, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Hexapeptide-9, Palmitoyl Pentapeptide-4, Palmitoyl Tripeptide-1, Tripeptide-1, Hexapeptide-11, Copper Tripeptide-1

В даній сироватці виробник чомусь виділив роботу пептидів (маркетинг), хоча вони останні в списку! працюючими компонентами (відповідно до наданого списку), об’єму й ціни, тут є гліцерин, вітамін В5, бетаїн, аргінін, екстракти меду та готу коли, аденозин.

Я обрала даний продукт через компоненти на початку списку INCI, тому результатом застосування цілком задоволена!) і ось чому:

Технологічні компоненти

Dipropylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Butylene Glycol, Pentylene Glycol – розчинники+хумектанти (теж утримують вологу, проте!, у великій кількості можуть забивати пори); PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Polyglyceryl-10 Laurate – емульгатори, допомагають рівномірно з’єднатись компонентам есенції; Hydroxyacetophenone – антиоксидант, не дає окислюватись засобу, таким чином, забезпечуючи стабільність продукту; Carbomer, Hydroxyethylcellulose, Xanthan Gum, Maltodextrin – загусники/стабілізатори есенції; Disodium EDTA – хелатор для стабілізації рН; Fragrance – віддушка; Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin – консерванти для сироватки.

Активні компоненти

Хочу відмітити основні зволожувачі сироватки – це Glycerinта Betaine, і це дуже добре, адже, як відомо, перший один із найпотужніших зволожувачів, адже міститься в природньому зволожуючому факторі шкіри, другий теж природнім чином присутній у шкірі, є осмолітом, тобто допомагає збалансувати надходження та втрату вологи, позитивно впливає на вирівнювання тону шкіри; Sodium Hyaluronate, Sodium hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate - різні форми гіалуроновї кислоти (високомолекулярна, середньомолекулярна та низькомолекулярна) = робота на всіх рівнях від поверхневого шару і вглиб, комплексне зволоження, проте комплекс вказано вкінці списку, можливо 1 %, тому його дія мінімальна.

Пептиди: Hexapeptide-9, Palmitoyl Pentapeptide-4, Palmitoyl Tripeptide-1, Tripeptide-1, Hexapeptide-11, Copper Tripeptide-1 – не розбираю, адже виробник підкинув пептидів в мінімальній концентрації, містяться в кінці списку, тому їхня дія та ефект під питанням.

Доглядові компоненти

Niacinamide, Honey Extract, Arginine, Centella Asiatica Extract, Adenosine – формування бар’єру шкіри, відновлення, запобігання втрати вологи, вирівнювання тону, антиоксидантна дія та анти-ейдж.

Gardenia Florida Fruit Extract– рослинний екстракт, тут для аромату, проте!, може викликати чутливість (аналогічно ефірним оліям)

Висновок: Виробник додав необхідні для зволоження компоненти і подбав про відновлення шкірного бар’єру, адже це основне, щоб не відбувалась втрата вологи.

Виробник. Південна Корея.

Упаковка. Пляшечка з міцного пластику 220 мл з відкидною кришкою. Якісно та лаконічно.

Структура та аромат. Сироватка гелева, прозора, витікає з баночки, при перевертанні. Аромат мені подобається: при відкритті відразу відчувається ніжний квітковий аромат, схожий на тюльпановий.

Сенсорика.Розподіляється сироватка легко, адже водяниста, спочатку залишається липким шаром на обличчі, але за 5-10 хвилин повністю всотується і липкість минає.

Ефект на шкірі/результат. Сподівання від сироватки – зволоження+ робота з тоном (маю пігментацію). Я не відчуваю її на обличчі, спочатку навіть думала, що і ефекту з неї 0. Проте, з часом, я помітила, що вона заспокоює, добре працює з тоном та бар’єром шкіри. Використовувала в догляді разом з ретинолом та кислотами. Для мене вона стала гелем, який я можу наносити перед будь-яким своїм доглядом, іноді, минаючи етап тонізування шкіри. Тобто, є універсальним засобом. Завдяки її ефекту та невагомості, вона стала моїм фаворитом 10 з 10! В таку спеку рука тягнеться саме до неї, адже це 2 в 1: зволоження+вирівнювання без обтяження.

За більш, ніж 6 місяців користування (обличчя+шия+декольте) використано лише 0,5 пляшечки. Її безперечною перевагою є великий об’єм!

Кому підійде. Усім типам шкіри, це базовий продукт, який повинен спрацювати і на сухій, і на жирній шкірі з подальшим доглядом відповідно до типу!

Чи повернуся до неї? Безперечно склад сироватки мені підійшов, тому буду й надалі шукати такі компоненти серед різноманіття продукції. В корейському сегменті є аналоги.

Безперечно рекомендую такі продукти до використання, адже це зручно (база, на яку можна нашарувати свій догляд) та дієво!

А які продукти для зволоження шкіри використовуєте ви?