☕️ Karina ☕️

JOKO BLEND НАБІР ДЛЯ ДОГЛЯДУ ЗА ОБЛИЧЧЯМ

JOKO BLEND НАБІР ДЛЯ ДОГЛЯДУ ЗА ОБЛИЧЧЯМ

Цим наборчиком я користуюся приблизно місяць, тому в мене був час, щоб скласти враження про ці продукти. З брендом я вже знайома та його засоби мені полюбились (особливо масочки для обличчя).

💜Склад набору - М'яка ензимна пудра для вмивання - Joko Blend + Пілінг-скатка для обличчя з aha-кислотами та вітаміном С - Joko Blend.

Набір для догляду за обличчям Smoothing Solution Joko Blend™ включає два необхідні засоби для забезпечення комплексного рішення: ензимну пудру для вмивання, що глибоко очищає шкіру обличчя та пілінг-скатку з aha-кислотами та вітаміном С для відлущення ороговілих частинок епідермісу. В комплексі засоби сприяють нормалізації вироблення себуму, активному оновленню шкірного покриву і вирівнюють тон шкіри. З кожним застосуванням засобів шкіра обличчя стає більш гладенькою, зволоженою і набуває порцелянового вигляду.

JOKO BLEND НАБІР ДЛЯ ДОГЛЯДУ ЗА ОБЛИЧЧЯМ
JOKO BLEND НАБІР ДЛЯ ДОГЛЯДУ ЗА ОБЛИЧЧЯМ
JOKO BLEND НАБІР ДЛЯ ДОГЛЯДУ ЗА ОБЛИЧЧЯМ

Це моя перша ензимна пудра, але я дуже задоволена нею. Розповім детальніше⬇️

💜Ензимна пудра — це продукт, що відкриє для вас новий рівень очищення. Ніяких багатоетапних процедур, достатньо додати трошки води, сформувати піну, очистити обличчя та насолоджуватися бездоганно гладенькою шкірою. Такий пілінг не тільки прибере себум та забруднення, а й пришвидшить оновлення клітин та подбає про регенерацію. Ензимна пудра Shake And Wake від бренду Joko Blend містить активні компоненти, здатні відновити здоровий блиск, повернути пружність, а також забезпечити ідеальну чистоту пор без чорних цяток та сальних ниток.

💜Особливості ензимної пудри для вмивання Shake And Wake від Joko Blend:

- вітамін С у складі бореться із пігментацією та повертає здоровий блиск;
- бромелайн прискорює процеси регенерації та оновлює клітини, роблячи тон рівним, а шкіру шовковистою;
- папаїн робить очищення ретельним та уповільнює процеси старіння;
- підійде для очищення усіх типів шкіри;
- ефективно очищує пори, запобігаючи їхньому закорковуванню, появі чорних цяток та комедонів;
- робить шкіру матовою, абсорбуючи надлишки себуму;
- при контакті з водою утворює густу та приємну піну;
- без силіконів та мінеральних олій.

💜Пакування - біло фіолетова бутилочка. Дуже приємний дизайн. Містить дозатор фліп - топ. Закривається щільно. Все чудово.

💜Об'єм - 70 г.

💜Виробник - Україна.

💜Спосіб використання - Нанесіть на обличчя, злегка помасажуйте. Змийте теплою водою. Рекомендовано використовувати засіб 2-3 рази на тиждень.

💜Аромат - приємна косметична віддушка.

💜Текстура - білий порошок, який при контакті з водою милиться, утворює легку піну.

💜Склад - Oryza Sativa Starch, Maltodexstrin, Talc, Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Alginate, Papain, Bromelain, Carrageenan, Sodium Polyacrylate, Citric Acid, Parfum, Lauroyl Lysine, Ascorbyl Glucoside.

2 елементи складу середнього рівня безпеки.

🟠Talc - порошок, зазвичай білий. Абсорбент, матуючий. Абразив/скраб. Дослідження показують, що залежно від форми може бути токсичним.

🟠Parfum - Віддушка парфумерна.

1 елемент складу не знайдено.

🟢Maltodextrin - цілком безпечний. Абсорбент, матуючий. Стабілізатор емульсії.

💜Враження - шкіра відразу після використання стає матовою, освітляє чорні цятки та вирівнює тон шкіри в загальному, шкіра відчувається більш очищеною. Плри виглядають меншими та чистішими. Негативних реакцій та наслідків не викликала.

9/10

💜Пілінг-скатка для обличчя Joko Blend™ має приємну гелеву консистенцію, м'яко відлущує ороговілі частинки шкіри. Гліколева й молочна кислоти у поєднанні з вітаміном С делікатно та ефективно очищають епідерміс, зменшують лущення й активізують процеси відновлення. Сприяють освітленню пігментних плям і вирівнюванню тону. Антиоксидантні властивості засобу допомагають сповільнити процеси старіння епідермісу, підвищуючи пружність та еластичність шкіри.

💜Пакування - таке ж саме, як і у ензимної пудри. Але має інший дозатор. А також захисну пломбу. Дозатор спрацьовує по принципу прокруту в іншу сторону та натискання на нього.

💜Об'єм - 100 мл.

💜Виробник - Україна.

💜Спосіб використання - нанести пілінг-скатку на суху очищену шкіру обличчя, масажувати інтенсивними круговими рухами декілька хвилин поки засіб повністю не скатається. Змити водою. Використовувати 1-2 рази на тиждень.

💜Аромат - косметична віддушка, але дещо відрізняється від ензимної пудри, не така приторна.

💜Текстура - у форматі прозорого гелю. Густина нормальна, не занадто рідкий і не густий. Під час масажування на шкірі утворюються білі "катишки" (можна побачити на фото).

💜Склад - Aqua (Water), Cetrimonium Chloride, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Glycerin, Laminaria Digitata (Horsetail Kelp) Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Glycolic Acid, Lactic Acid, Ascorbyl Glucoside, Parfum (Fragrance), Citric Acid, Sodium Benzoate, CI 60730.

3 елементи складу середнього рівня безпеки.

🟠Cetrimonium Chloride - Використовується як катіонне ПАР, емульгатор, консервант, антимікробна добавка, антистатик. Група експертів переглянула наявні наукові дані та дійшла висновку, що хлорид центримонію безпечний для використання в продуктах, що змиваються, і залишають на продуктах до 0,25%.

🟠Parfum - Віддушка парфумерна.

🟠CI 60730 - Барвник.

1 елемент складу не знайдено.

🟢Laminaria Digitata Extract - безпечний. Зволожувач. Ламінарія, морська капуста.

💜Враження - шкіра відразу після використання стає світлішою на вигляд, м'якою та гладенькою. Більш очищеною. Зі своїми функціями засіб справляється. Якщо використовувати ці засоби комплексно, то результат просто вау. Очищення від неї більше, ніж від ензимної пудри. Тому пілінг - скатка мені сподобався трішки більше. Але я закохана саме в їх дует. Тому рекомендую спробувати та скласти власну думку

10/10