Alyona Fedyk

Найкращий зволожуючий крем для рук: топ-5 моїх фаворитів

Найкращий зволожуючий крем для рук: топ-5 моїх фаворитів

Яким для мене є найкращий крем для рук? Це важливо, адже ви можете очікувати від нього зовсім інших особливостей.

Наприклад, моя подруга страшенно не любить відчуття крему на руках, для неї важливо, щоб він всотувався за секунди, а от я хочу бачити зволоженість та відчувати легку текстуру на шкірі.

Аромат для мене теж відіграє важливу роль, але я допускаю і ніжний типовий “кремовий” запах, і щось парфумоване з нотами квітів, цитрусів, деревини чи зелені. Тому у моєму списку будуть і ті, і інші. Проте все ж я впевнена, що серед моїх фаворитів і ви знайдете найкращий зволожуючий крем для рук.

МІЙ ТОП-5 КРЕМІВ ДЛЯ РУК

З брендом я знайома порівняно недавно, але ви про нього точно знаєте. Український виробник, що покорив серця дизайном своїх кремів для рук. Вигляд вони мають дійсно стильний, та й внутрішнє наповнення доволі непогане. Цей крем я обожнюю використовувати серед людей, бо ховати таку “обгортку” точно не варто:) Красива біла алюмінієва туба зі сріблястою кришечкою та ланцюжком.

Сам крем має легку текстуру, швидко вбирається і залишає на руках дуже легкий аромат з нотами орхідеї, лотоса, ванілі та ветивера.

Чудовий варіант на літо і завдяки аромату, і завдяки текстурі, і завдяки властивостям.

А це той самий найкращий крем для рук за рекомендацією моєї подруги. Так-так, тої, що любить суперлегку і невагому текстуру. В ньому поєднано все, що потрібно: зволожувальні властивості, гарненький дизайн і аромат, який просто зводить з розуму. Це один із найароматніших кремів для рук. Знаєте, як пахне Insolence від Guerlain? Ось це воно…

Фіалкове звучання з легким відтінком дерева і мускусу. Не зустрічала ще ні однієї дівчини, яка б не оцінила аромат цього крему.

Ой, забула про головне. Зволожує гарно, бо у складі є олії, екстракти та навіть квіткова вода.

Пройдемось по харкору? Крем від Rilastil вважаю ефективним рятувальником від сухості та стягнутості шкіри. Він відновить навіть найзапущеніший варіант, бо 20% складу – це натуральна олія ши.

До того, як почала його використовувати, мала суху, потріскану шкіру, після – гладенька, ніжна і доглянута. Для регенерації шкіри мені знадобилось 5 днів щоденного використання. Rilastil – чи не найкращий крем для рук з відновлювальним ефектом.

Хочете знати як він пахне? Чомусь багато хто думає, що засіб не має запаху, але це не так. Це – насичений аромат ванілі. Відчуття, наче ти відкрив пакетик з ванільним цукром. Дуже десертний і смачний аромат. І ще: зручна туба з кришечкою, яка відкидається, а отже не вислизне з рук, як це часто буває:)

Не дивуйтесь. Я дійсно можу сказати, що це один з найкращих доглядових засобів для рук, які працюють. І нехай вас не бентежить низька ціна. Silky Hands (саме “Пом’якшуючий”) – це без перебільшення найкращий зволожуючий крем для рук, який рятував мене не раз.

Якщо подивитись на шкалу “Текстура”, то він займає 5 позицію – найвищу. Але це не означає, що він густий, просто його зволожувальні та живильні властивості на максимумі:)

Тут у складі є мигдалева олія та пантенол, а запах крему абсолютно ненав’язливий та доволі типовий. Ніжний кремовий аромат без будь-яких “дивних” нот. Завжди використовую його на ніч: на ранок ручки – немов оксамит.

Якщо без емоцій, то цей крем неймовірний. Але ж хіба з ним можна без емоцій? Дівчата, це космос! Мої улюблені білі квіти з глибокими медовими, трав’яними та цитрусовими мотивами. Наносити виключно на ручки після миття, бо до наступного вам захочеться ходити не менше декількох годин:) Він дуже стійкий та насичений, тому, якщо ви не якась там парфманіячка, може бути заінтенсивним.

Туба у такому собі французькому стилі кінця XIX століття, саме така в мене асоціація. Текстура абсолютно стандартна – не густа і не рідка, на руках залишає відчуття зволоженості і, звісно, парфумований аромат.

До речі, Orange Blossom – це ціла серія засобів, тому можна обмаститися цим фантастичним ароматом з ніг до голови, та ще й поверх нанести туалетну воду:) Впевнена, ви теж про це подумаєте, коли відчуєте цей квітковий вайб…

Дівчата, а який для вас найкращий крем для рук? Може наші смаки зійшлися? Діліться, буду рада поповнити свою колекцію ще однією крихіткою:)