| Avenue Des Parfums |
Сет жіночих ароматів
Привіт, дівчатка!)
Сьогодні пропоную продовжити нашу мандрівку з брендом Avenue des Parfums та познайомитись з неймовірними жіночими ароматами.
Avenue Des Parfums Fresh Lille
Лілль – столиця Фландрії. Усе місто – наче телепортувалося з казки. Воно нікого не залишає байдужим, сюди хочеться повертатися знову і знову. Гуляти "позолоченими" вуличками, заходити у маленькі затишні крамнички й куштувати десерти у французьких та бельгійських кондитерських.
Початкова нота: Перець, Фрезія, Яблуко
Нота серця: Геліотроп, Гібіск, Жасмин, Троянда, Фіалка
Кінцева нота: Замша, Кедр, Лабданум, Ладан, Сандал
Відразу після розпилення відчувається фруктова нота яблука з приємною кислинкою. І аромати квітів. Квітковий аромат без перебору, він не задушливий, голова від нього точно не заболить.
Дуже цікавий і той факт, що аромат розкривається м'яко та мелодійно, без різких спалахів. Квітковий початок поєднується з лимоном, ніби хтось водить соломинкою в прозорій склянці з холодною водою. Вщухає аромат теж дуже витончено, мʼяко та поступово.
Стійкість аромату на моїй шкірі близько 6 годин. На одязі та тканинах чую приблизно добу, але не надто явно, скоріше уткнувшись носом у конкретне місце нанесення.
Avenue Des Parfums Sweet Amsterdam
В Амстердамі життя ніколи не зупиняється і вирує з великим розмахом, а найбільшою особливістю є те, що робити тут можна абсолютно все і вашу свободу ніхто не обмежує.
Місто натхнення... Місто нових вражень...
Початкова нота: Апельсиновий цвіт, Груша, Рожевий перець
Нота серця: Жасмин, Кава
Кінцева нота: Ваніль, Кедр, Пачулі
Дуже багатогранний аромат в якому чудово переплітаються усі ноти.
Першими нотами, які я чую, є солодка груша та жасмин. Вони надають аромату якоїсь особливості і мені хочеться вдихати його знову і знову. Потім в гру вступає різкий аромат кави, який додає композиції чуттєвості та привабливості. Потім виступає ваніль, але не задушлива, а дуже комфортна та затишна.
Він у міру солодкий, але не нудотний, абсолютно не нав'язливий… але яскравий за звучанням, компліментарний.
Аромат не буде набридливим і не задушуватиме всіх навколо
Стійкість аромату вражає – я чую його протягом усього дня. Шлейф у парфуму приємний та помітний, але ненав'язливий.
Avenue Des Parfums Sexy Miami
Маямі — місто чистих пляжів і величних хмарочосів, розташоване на березі Атлантичного океану в штаті Флорида.
Сюди приїжджають, щоб відпочивати та веселитися, засмагати на чудових пляжах, серфити та рибалити, гуляти у розкішних тропічних парках, відвідувати шикарні ресторани та вечірки у нічних клубах.
Початкова нота: Бергамот, Кава, Лимон, Мигдаль
Нота серця: Ірис, Апельсиновий цвіт, Болгарська троянда, Жасмин, Тубероза
Кінцева нота: Амбра, Боби тонка, Ваніль, Какао, Кашемірове дерево, Кедр, Кориця, Мускус, Пачулі, Праліне, Сандал
Аромат дуже теплий, іскристий і наполегливий.
Розкривається досить яскравими та вибуховими цитрусами. Вони не надто кислі, швидше соковиті та смачні.
Через кілька хвилин розкривається справжній квітковий букет, густий і обволікаючий. Який складно поділити на конкретні ноти. Як у квітковому магазині: загалом пахне дуже смачно, але незрозуміло, що саме. Але, наприклад, троянди я не відчуваю.
Це аромат в якому вдало поєднали все і квіткову ніжність, і солодкість, і дерев'яні ноти, і дрібку прянощів з часткою цитрусів.
Avenue Des Parfums Elegant Geneva
Канни — одне з найдорожчих і фешенебельних міст Середземномор’я з особливою атмосферою розкоші та гламуру: пристані з розкішними яхтами, елегантні бульвари з модними бутиками, розкішними ресторанами та дорогими готелями.
Початкова нота: Груша, Чорна смородина
Нота серця: Ірис, Апельсиновий цвіт, Жасмин
Кінцева нота: Боби тонка, Ваніль, Пачулі, Праліне
Цей аромат гарний від початку до кінця.
На старті я чую соковиту, трішки терпку ноту груші з тонкими відлуннями чогось соковитого та свіжого, напевно це і є та сама нота чорної смородини. Початок дуже цікавий, у ньому вловлюються повітряна фруктовість з чарівними квітковими нотами.
Ближче до серця аромату починає проявлятися ванільна складова, вона звучить ніжно, не по-кондитерськи.
Також відчутні теплі дерев'яні ноти, дуже м'які, без різкості та гіркоти.
Пачулі і праліне, ледве вловимо залишаються на шкірі в неймовірно красивому шлейфі.
Стійкість як і у всіх протестованих мною ароматів бренду приблизно 6 годин, що повністю мене влаштовує.
Avenue Des Parfums Cherry Osaka
Осаку називають «японською Венецією», тому що місто пронизує безліч річкових рукавів та рукотворних каналів, через які перекинуто понад 1000 мостів. Її називають «кулінарною столицею Японії», оскільки тутешня кухня винятково різноманітна. Осака – найгучніше і веселе місто Японії, найяскравіше і найрізноманітніше.
Початкова нота: Гіркий мигдаль, Лікер, Чорна вишня
Нота серця: Вишня, Жасмин самбак, Слива, Турецька троянда
Кінцева нота: Бензоїн, Боби тонка, Ваніль, Ветівер, Гвоздика, Кедр, Кориця, Пачулі, Перуанський бальзам, Сандал
Відразу після нанесення на передній план виходить вишня, соковита та яскрава. Саме ця нота напочатку забирає всю увагу та звучить найяскравіше.
Минає зовсім небагато часу і ось уже увагою оволодіває мигдаль, трохи відсуваючи вишню на задній план. Ще через деякий час наступає час ванілі, вона акуратно покриває вишню та мигдаль роблячи аромат більш пудровим.
Під кінець свого звучання аромат стає теплим та суворим. Якщо прислухатися, можна розпізнати смачні дерев'яні нотки, які доповнюють прянощі.
На мій погляд стійкість дуже хороша, наношу вранці і навіть не доводиться доповнювати протягом дня.
Коментарі (0)