OKazkova

Смарагд серед сироваток

Смарагд серед сироваток

Цієї весни клуб охопила хвиля задоволених відгуків про зелену заспокійливу сироватку від Mermade. Звісно, мені теж захотілося спробувати, тож замовила й собі пляшечку. А щойно отримала та спробувала, то зрозуміла, звідки загальний захват від неї. Але по порядку😉

Пакування. Сироватка приїжджає у гарній картонній коробочці - наче маленька вітринка, у якій зберігається коштовний експонат💚 Пляшечка - це особливий вид естетичного і тактильного задоволення: 30 мл, виконана зі щільного прозорого скла та оснащена наймилішою піпеточкою з рожевою голівкою. І на пляшечці, і на коробочці зазначена вся необхідна інформація: назва, опис, спосіб застосування, умови зберігання та склад.

Склад сироватки багатий природними корисностями:

  • На першому місці у складі (уявіть собі!) не просто вода, а Cannabis Sativa Seed Water - вода, отримана в результаті парової дистиляції насіння конопель - гідролат, якщо коротко. Це цінний зволожувально-доглядовий компонент✨

Також у складі є:

  • Олія абрикосових кісточок - пом’якшує, зволожує та підтримує молодість шкіри
  • Соняшникова олія - зволожує та відновлює
  • Hydroxyethyl urea - похідне сечовини, що гарно зволожує шкіру та сприяє покращенню її еластичності та гладкості
  • Екстракт ромашки - має протизапальні, заспокійливі та загоювальні властивості
  • Екстракт чайного гриба - та сама комбуча - пробіотик, має антиоксидантні властивості та дбайливо зберігає молодість шкіри
  • Екстракт центелли азіатської - зволожує, заспокоює та відновлює шкіру, має антиоксидантні властивості
  • Tocopheryl Acetate - ефір токоферолу, форма вітаміну Е - антиоксидант

Звісно, є ще консерванти, емульгатори, трошки ароматизаторів та барвників. Склад не містить мінеральних олій, силіконів та парабенів. І загалом це чудовий склад для дуже доступного за ціною продукту.

Консистенція, аромат. Сироватка приємного ніжно-зеленого кольору та доволі густенької консистенції. Втім вона дуже легко розподіляється по шкірі та швидко вбирається. Не залишає ані липкості, ані жирності. По ній комфортно робити масаж ролером. А от для масажу гуаша краще обирати більш жирненькі текстури, що не вбираються шкірою повністю. Аромат дуже приємний, ніжний, косметично-рослинний.

Ефект

🌿 сироватка щедро насичує шкіру вологою

🌿 робить її ніжною та приємною на дотик

🌿 при регулярному використанні шкіра виглядає доглянутою та гарно сяє

🌿 сироватка настільки класно дбає про шкіру, що часто я не закриваю її - це вперше за довгий час я знайшла сироватку, після якої не відчуваю потреби у кремі (ну тільки SPF наношу, якщо виходжу вдень на вулицю)

🌿 висипань або інших алергічних реакцій не викликала.

Сироватка Take It Easy не впливає на рівень жирності шкіри і не прибирає висипань. Та вона й не повинна. Вона просто робить шкірі добре. Вона допомагає шкірі відновитися після опалювального сезону, після літньої спеки, після неякісної косметики.

Єдиним її недоліком (якщо взагалі можна застосовувати таке слово до цієї сироватки) є те, що вона швидко закінчується😅 Першої пляшечки вистачило трошки більше, ніж на місяць. Але вона так мені сподобалась, що я придбала та вже активно використовую другу пляшечку. Гадаю, це якнайкраще свідчить про щире захоплення цим продуктом💚 Це справжній скарб за дуже приємну вартість!

Отже, хто ще не спробував сироватку Take It Easy - дуже рекомендую!

І дякую за увагу🫶