olenamoli

Jole Mist Toner - cпасіння в спеку

Jole Mist Toner - cпасіння в спеку

Коли кілька тижнів почала користуватися цією новинкою від Jole, вона мені одразу сподобалася, але всю цінність зрозуміла тільки останні спекотні дні.

В +40'С неможливо вести звичну доглядову рутину. Навіть найлегші текстури відчуваються товстим шаром на шкірі.
Я спробувала обходитися лише цим тонером: наношу зранку та ввечері після вмивання (а іноді і вдень доводиться вмиватися) і його виявилося достатньо:
●шкіра зволожена
●заспокоєна
●без висипів та почервонінь
●без блиску.

Jole Mist Toner - cпасіння в спеку

Ефективність тонера зрозуміла, коли дивишься на склад. А він тримається на 4 стовпах:
ніацинамід (підвищення еластичності, захист від пігментації);
центела (протизапальний та загоювальний ефект);
кофеїн (зменшення набряків);
12 амінокислот (потужне та тривале зволоження).

Повний склад такий:
Aqua, PPG-2 METHYL ETHER, Niacinamide, Dipropylene Glycol, Caffeine, Sodium PCA, Sodium Lactate, Arginine, Aspartic Acid, PCA, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Proline, Threonine, Isoleucine, Histidine, Phenylalanine, Lysine, Ethylhexylglycerin, Caprylhydroxamic Acid, Centella Asiatica Extract, Phenoxyethanol, Coceth-7, PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil

За консистенцією тонер як водичка. Запаху майже немає (трохи травяні нотки відчуваються), що величезний плюс в спеку. Роспиляється мікрокраплинками, тож можна наносити поверх макіяжу.

У мене є термальна вода, але вона більше, щоб освіжитися, доглядових якостей в соло- використанні не помічаю. Все таки цей тонер топ. До речі, його ще можна на все тіло використовувати, але у мене такої потреби немає.