Yana Osyka

Huda Beauty Mini Lip Liner Contour Set, Muted Pink, Pinky Brown

Huda Beauty Mini Lip Liner Contour Set, Muted Pink, Pinky Brown
Huda Beauty Mini Lip Liner Contour Set, Muted Pink, Pinky Brown

Зі смішного. Прийшли олівці. Намазала губи відтінком Muted Pink. У нього така формула що потрібно після кожного використання точити. Я дістала точилку, прокручую олівець - він застряє в лезі. Дістаю і бачу наочний приклад власної тупості - це механічний олівець. Просто саме пакування зроблене у вигляді звичайного олівця. Сміялась я з цього сильно. Що поробиш, спробую підпиляти його трохи.

Muted Pink - теплий рожевий відтінку “чайна троянда”, щось дивне окремо я б його точно не брала. Але на диво, в поєднанні з іншими рожевими помадами виглядає доречно. Користуватись можна.

Pinky Brown - по свотчах це мусив бути мій ідеальний нюд. На жаль, на губах виглядає доволі теплим коричневим бежем. Думала що знайду схожі відтінки в себе, але 100% попадання не було виявлено.

Текстура. Нагадує мої улюблені Colour Pop, м’які та кремові. Huda трохи жорсткіша, тому шансів на розтікання не має. В нанесенні олівці мені сподобались.

Носила їх соло. Через хвилин 10 стають матовими, але вуста не сушать. Це добре, але всеодно за звичкою хочеться зверху нанести помаду чи блиск.

На диво, пережили мій обід. Майже не потрібно було підправляти вуста. Стійкість залізна. Як олівці висихають, їх просто неможливо стерти.

З мінусів - доволі швидко закінчуються. Тобто один раз використав і все - потрібно прокрутити. В таких темпах я швидко закінчу ці олівці, зате буде що показати в порожніх пляшках.

Це чудовий продукт за своєю якістю. Наче покращена версія Colour Pop, а мені таке подобається. В міру кремові, не потрібно підправляти контур пензликом. Легко закинути в сумочку і додати по дорозі. Я маю кілька продуктів від Huda Beauty і вони всі чудові. Приємно коли косметика не розчаровує.