Кузя Ю-а

13PERFUMES West Village

13PERFUMES West Village

Цей аромат розкривається поступово і для мене він є унікальним. Таким нішевим, що до останньої ноти його звучання... ти не уявляєш фіналу. Загадковий. Неординарний. Ультранестандартний.

Цей парфум розкривається насиченими та витонченими нотами, які створюють глибокий, теплий і елегантний аромат, ідеально співзвучний для тих, хто цінує класичну розкіш і вишуканість.

Аромат відкривається інтенсивними і багатогранними верхніми нотами сандалу, шкіри та кипариса. Тепло, насичено та розкішно від шкіряних нот. Але от кипарис дає трошки свіжості.

У серці аромату розкриваються деревні. Фіалка додає легкого квіткового відтінку, який надає аромату ніжності та елегантності. Взагалі, саме фіалка чудово доповнює от цю симфонію середніх нот і додає казковості...

Базові ноти цього парфуму є вишуканим завершенням композиції, надаючи їй тривалості та глибини. Ірис додає трохи солодкого відтінку. Амбра привносить теплоту і чуттєвість, залишаючи на шкірі багатий і стійкий аромат, який завершує композицію розкішними нотами.

Шлейф неймовірний. Розкішний, що запам'ятовується усім навколо тебе! Стійкий та приємний...

13PERFUMES West Village

Цей парфум є втіленням класичної елегантності та витонченості. Його багатогранна композиція створює глибокий і теплий аромат, який ідеально підходить для тих, хто шукає розкіш і вишуканість у кожній деталі.

Відкриваючись насиченими деревними та шкіряними нотами, аромат розкриває своє серце квітковими акордами, завершуючи вишуканими та чуттєвими базовими нотами ірису та амбри.

Це аромат для справжніх поціновувачів, які хочуть залишити після себе незабутній і благородний слід.

Включи життя на повну і живи! Лише одне сьогодні, лише одне завтра і безліч вчора... не обмежуй себе та найголовніше, роби собі такі приємні подарунки! Аби можна було приємно згадувати от те "вчора"