Vikulyk

Як пахне весняний ліс?

Як пахне весняний ліс?

По протоптаних стежках, пробираючись серед дерев, крізь гущу лісну , я відчуваю аромат дубового моху, грибів, а також кору дерев, на які зрідка падає сонечко, дальше ліс стає більш таємничим і темним, чарівним і казковим.

Як пахне весняний ліс?

Початкова нота: Кипарис, Сандал, Шкіра

Нота серця: Дубовий мох, Кедр, Фіалка

Кінцева нота: Ірис, Амбра

Схожі аромати мені раніше не зустрічались-це практично чистий аромат лісу, десь наприкінці весни, крім цього ще зовсім трішки відчуваю нотки шкіри. Він звучить дзвінко і насичено, дещо соковито, завдяки трав‘янисто-моховим ноткам, які відчутно весь час.

Цей аромат прямолінійний , звучить однаково на шкірі і на одязі, і практично не змінюється напротязі дня, на мені за годину стає буквально на капельку солодшим, завдяки нотці амбри.

Аромат на мій смак більше підійде на весну-літо, хоча не бачу причин, щоб не носити його і в інші сезони.

Парфум в красививому склянному флакончику, в об'ємі 10 мл(є різні варіанти літражу), зручно, що він йде з розпилювачем, який розприділяє мікро-капельками аромат, наче легку хмаринку.

Також West Village тішить своєю стійкістю, як мінімум день я його відчуваю, на пальті чи курточці триматиметься ще довше. Це вже другий аромат від цього українського нішевого бренду, який тішить стійкістю,, тому маю надію, що так там зі всіма.

Отже, любителям аромату лісу, я його щиро рекомендую, адже-це парфум, який найбільш відверто його передає, тай взагалі фанатам древесно-трав'яних ароматів теж варто спробувати.