Missmili

Дуже зволожуюча маска від joko blend

Дуже зволожуюча маска від joko blend

Маски для обличчя від бренду joko Blend настільки популярні та дієві що важко зупинитися на одній та не спробувати всі інші )

Сьогодні познайомлю вас з гідрогелевою маскою з екстрактом ягід годжі дія якої спрямована на освітлення та зміцнення шкіри,крім цього сприяє зменшенню дрібних зморшок та робить шкіру пружною та еластичною.

В мене маска на одне використання в об’ємі 20 г ,але я її ділю на 2 рази,цього достатньо на обличчя так як на шию маску не наношу

Дуже зволожуюча маска від joko blend

Маска має ніжний рожевий колір,аромат фруктовий насичений але ненав’язливий,якщо порівнювати з маскою з екстрактом троянди то маска з ягодами годжі має більш легкий аромат.

При замішування з водою утворює густу напівпрозору з рожевим відтінком гелеву консистенцію яку потрібно швидко нанести на очищене сухе обличчя.Тримаю 20-25 хв.

Під час використання має приємний розслабляючий та освіжаючий ефект, ніякого дискомфорту маска не викликає.

Знімається легко,одним пластом,залишки прибираю мокрим ватним спонжем.

На фото результат зразу після маски без додаткових засобів

Ефект від маски дуже сподобався,шкіра зволожена,сяюча,відпочивша і дуже приємна на дотик.Доречі,помітила що від цієї маски зволоження більше ніж від інших гідрогелевих цього бренду,навіть не хотілось використовувати зверху крем)

Хто ще не пробував,рекомендую спробувати,особливо шкірі яка потребує зволоження!