Це помилка
Я і догляд від Victoria’s Secret
Памʼятаєте шоколадку Dove?
От і я памʼятаю щось неясне таке і асоціюється з милом. Тому після презентації догляду за обличчям від Victoria’s Secret віднеслась до новинок з застереженням. Але коли на них сталася божевільна знижка (кожен продукт виходив близько 190 грн), то гріх було не задовольнити цікавість😉
І скажу я вам - я помилялась і дуже сильно. Це, напевно, найкращий,мій догляд! Та давайте по порядку.
Я замовила серум та крем для обличчя, так як маю суху шкіру і часто є відчуття стягнутості. На особистому досвіді знаю, що мені одного крему буде замало. Тому спочатку на очищену шкіру наношу серум - він не жирний, достатньо густий, легкий аромат кокосового молочка. Дрібний шимер зовсім не помітний на обличчі, в зволожена шкіра сяє сама по собі. Швидко поглинається шкірою і відсутнє відчуття липкості. Після нього наношу вже крем - він досить густий, та все ж поглинається шкірою швидко і також не залишає відчуття липкості. У крему аромат вже більш насичений, відчувається на обличчі після нанесення догляду. По текстурі це саме крем (не гель, не мус) - достатньо жирний для зволоження. Взагалі на продуктах вказано, що їх можна наносити вранці і ввечері, та навіть після одного використання на добу я помітила ефект - мені стало комфортно з моєю шкірою, вона стала мʼякше і більш наповнена.
Враховуючи співвідношення ціни (особливо акційної, бо навіть з комісією і доставками мені кожен продукт обійшовся до 250 грн) і реального ефекту зволоження я цілком задоволена цими продуктами! Хотілося б побачити їх в наших магазинах, щоб не чекати довгої доставки😉
Коментарі (0)