Улюблений крем для вечірн ьої рутини
Дуже я вже встигла полюбити бренд P.Calm, я розумію, що ця косметика доволі дієва для моєї шкіри. Мені подобається, наскільки тут круто підібрані складники і взагалі підхід до клієнта чудовий.
В мене проблемна шкіра, комбінованованого типу, яка схильна до акне, чорних цяток, особливо її вигляд залежить від стану організму.
Я користуюсь кремом більше, ніж 1,5 місяці, за цей період в мене був стрес, навіть точніше сказати-нервовий зрив) І це дуже швидко відобразилось на вигляді шкіри, тому саме в момент загострення я вирішила зафіксувати результат.
Я користувалась кремом, сироваткою і піднімала імунітет за допомогою харчування і бадів.
На фото мій результат, який отримала і встигла зафіксувати напротязі 2-ох тижнів:
- Зменшились чорні цятки і пори стали вужчими, на макро це завжди особливо підкреслюється. Оскільки я часто фотографую свою шкіру-наглядно бачу ефект.
- Шкіра гладенька, мені здається, що тут присутній антивіковий і ліфтинг ефект . Насправді в складі дійсно є омолоджуючі компоненти, такі, як ретинол, він збільшує еластичність шкіри та зменшує зморшки. Колаген тут з низькою молекулярною формулою-це дозволяє йому глибше проникнути в шар шкіри, він покращує її еластичність.
- Висипи мене турбують менше, вони вже значно рідше виникають, але якщо щось і буває, то в доволі легкій формі і проходять швидше, як власне і постакне.
- В складі тут дуже багато всього, але серед основних компонентів також присутні:
-Бакучіол: Підтримує еластичність та зволоження шкіри.
-ПЛЛА та Янтарна Кислота: Стимулюють виробництво колагену та відлущують відмерлі клітини шкіри.
Тут я писала про сироватку з лінійки, кому цікаво можете почитати. Я використовую їх разом саме у вечірній рутині:
https://club.makeup.com.ua/post/44639/
І заичайно п'ю водичку з коренем імбиру, от зробіть собі такий коктельчик, поки читаєте пост, подбайте про імунітет.)
Крем ампульний, а це означає, що він відрізняється від звичайного крему-більшою концентрацією активних речовин. Це підвищує якість проникнення складників в шкіру.
Враження від використання:
- Текстура дуже ніжна, гелева, крем легко поглинається і добре вбирається без відчуття липкості.
- Аромат тут природній, навіть не знаю з чим порівняти, але помітно, що тут не насипали парфумованих віддушок.
- Він добре зволожує шкіру, робить її сяючою, але не як жирний блиск, а саме за лишає такий модний здоровий glow ефект.
- Не дивлячись на високий вміст активних компонентів шкіра реагує дуже добре: засіб не викликає почервонінь, лущень чи інших негативних реакцій.
Я насправді дуже полюбила бренд P.Calm і завжди залишаюсь задоволеною результатом, дієва косметика, класні складники, милі лаконічні баночки. Мені сподобалось, що саме таким дуже лагідним способом можна боротись з проблемною шкірою, та ще й гарно її зволожити.
Тому ставлю багато сердечок і кайфую від використання ❤️
Коментарі (0)