☕️ Karina ☕️

SOVKA SKINCARE

SOVKA SKINCARE

Як він смачно пахне, що так і хочеться з'їсти. Взагалі продукція цього бренду - моя нова любов. Аромати на висоті, дуже смачненькі😋

🤎Опис від виробника - Скраб для тіла від українського бренда Sovka Skincare подарує вам не лише дбайливий догляд за шкірою, а й перетворить кожне його використання на сеанс справжньої ароматерапії. Варто лише відкрутити кришку маленької баночки, як в просторі почнеться поширюватися запах ароматного гарячого шоколаду, оповитого ніжними вершковими нотами пломбіру. М'які цукрові кристалики ніжно очищають шкіру від лущень і дарують неймовірну гладкість. Мигдальна олія та кокосове масло підтримують гідробаланс, надаючи пружності та підвищуючи тонус.

🤎Особливості Sovka Skincare Sorbet Scrub Nutella:

– мікрогранули цукру надають м’якого відлущувального ефекту;
– стимулює мікроциркуляцію та насичує клітини киснем;
– натуральні олії підтримують оптимальне зволоження;
– робить шкіру ніжною та гладенькою на дотик;
– густий солодкий аромат шоколадної пасти;
– знімає дрібні почервоніння, пігментні плями;
– змиваючись водою, утворює легку пінку;
– не створює подразнення
.

🤎Пакування - Баночка з характерним дизайном, з білою кришкою. Містить захисну пломбу, яка додає надійності пакуванню. Я люблю саме такий формат у скрабів, тому лайк.

🤎Об'єм - 310 г.

🤎Виробник - Україна.

🤎Інградієнти - вітамін Е, кокос, мигдаль, цукор.

🤎Аромат - солодкий, шоколадний. Особисто мені нагадує шоколадне печиво. Дуже приємний.

SOVKA SKINCARE
SOVKA SKINCARE
SOVKA SKINCARE

🤎Текстура - можна переглянути на відео/фото. Містить цукрові кристалики, які ніжно та делікатно скрабують шкіру, а також олії, які добре зволожують.

🤎Спосіб використання - Нанести на чисту шкіру легкими масажними рухами. Змити водою. Застосовувати 1-2 рази на тиждень.

🤎Враження - це прекрасний варіант ніжного та делікатно скрабування шкіру та догляду за нею. Адже він не тільки відлущує та покращує мікроциркуляцію, а й зволожує, живить шкіру. Також шоколадний аромат додасть ще більшої насолоди від процедури. Розхід у нього мінімальний, за місяць використання пішло менше, ніж пів баночки. Тому щиро раджу спробувати та скласти власну думку.