MAXIMOVA🌷

Гель для вмивання з пребіотиком Lunnitsa Cleansing Gel

Гель для вмивання з пребіотиком Lunnitsa Cleansing Gel

Гель делікатно очищає шкіру обличчя до приємного стану чистоти без скрипу. Має середню густину і добре піниться. Аромат приємний з нотками зеленого чаю. Не сушить і не стягує шкіру. Дуже комфортний, як у використанні, так і за дією!

Підійде для ранкового та вечірнього очищення:

  • зранку я використовую його щоб освіжити та очистити обличчя перед нанесенням догляду
  • ввечері використовую як додатковий етап демакіяжу або очищення після міцелярної води або гідрофільної олії
Гель для вмивання з пребіотиком Lunnitsa Cleansing Gel

Пластикова баночка у симпатичному дизайні, об’ємом 150 мл. З темпами мого використання орієнтовно вистачить на 2,5 місяці. Особливо гарно виглядає дерев’яний елемент на кришці, в якій клапан відкривається нажаттям. Він доречі добре фіксується, при транспортуванні не протікає.

Я звикла до дозаторів, спочатку було трохи не зручно, але вже за пару днів помітила, що автоматично і швидко користуюсь флаконом, тому це діло звички. Через те, що гель не дуже густий, він легко витікає і неважко регулювати потрібну кількість продукту.

Формула багата різними рослинними компонентами та містить пребіотики (інулін, альфа-глюкан, бетаїн, які забезпечують нормалізацію мікрофлори шкірного покриву). Гель комфортно очищає шкіру одночасно живлячи її і піклуючись про мікробіом.

Одночасно з гелем використовувала пілінг-диски з АНА-кислотами та зволожувальний крем для обличчя "Hydra". Про них розкажу в наступних дописах.