krislemly

Mades Cosmetics | Шампунь

Mades Cosmetics | Шампунь

Всім привіт!

Сьогодні хочу з вами поділитись відгуком на шампунь для волосся Absolutely Frizz-free Shampoo Silky Smooth від Mades Cosmetics.

Пакування витримане у стилістиці Mades. Туба має привабливе, яскраве кольорове оформлення, що піднімає настрій.

Пластик у міру м'який, що дозволяє зручно дозувати продукт.

Mades Cosmetics | Шампунь
Mades Cosmetics | Шампунь

Кришечка фліп-топ легко відкривається і щільно закривається, немає жодних проблем у використанні шампуню мокрими руками.

В складі має багато корисних компонентів: екстракти кукурудзи, стебла бамбука, комплекс олії карите і рижію посівного, а також масло кокоса.

У шампуню яскравий салонний аромат. Пахне приємно-солодко, після миття на волоссі залишається легка вуаль аромату.

Шампунь густий та тягучий, прозорий з перламутровими частинками.

На мою довжину мені достатньо кількості однієї столової ложки, щоб добре очистити коріння та шкіру голови. Шампунь має гарне піноутворення і ретельно очищає від шкірного жиру.

Основне завдання шампуню – якісне очищення. Так, як я часто користуюся стайлінговими засобами та сухим шампунем, а також використовую додатково різні доглядові штучки, мені потрібне глибоке та ефективне очищення волосся та шкіри голови. З цією задачею шампунь справляється на відмінно.

Незважаючи на хорошу здатність промивати шампунь делікатно поводиться на полотні волосся. При миття волосся не плутається і не збивається в ковтун. Саме волосся м'яке і не пересушене, добре розчісується.

Якщо ви ще не знайомі з цим брендом - рекомендую це виправити, тим паче на сайті часто бувають приємні знижки та акції.