Vikulyk

Зубна Паста Marvis, як еталон якості

Зубна Паста Marvis, як еталон якості

Мені дуже подобається дизайн паст, дещо ретро, звичайно зараз багато брендів хочуть бути схожими і всяко намагаються повторити цю ідентичність, але все не те.

Жестяний тюбик знаходиться в картонній коробочці, та має дуже красивий брендований корочок.

Зубна Паста Marvis, як еталон якості

Ефект і відчуття від використання:

  • Паста має приємний ментоловий присмак, він дуже різкий, я б сказала, що ідеально збалансований. Але мені подобається, що ця свіжість м‘яти тримається доволі довго, для мене досить важливо, що зранку немає дискомфорту у вигляді запаху з роту чи якогось неприємного присмаку.
  • Сам продукт-класичного білого кольору, густуватої текстури. Пінка, яка утворюється під час чищення-середньої пишності, вона білесенька і ніжна.
  • З першого ж використання відчувається комфортно, до неї не потрібно звикати, смак приємний, і в роті не роз‘їдає.
  • Вона дуже якісно очищує зуби, вони такі гладенькі, як після чистки. Доречі Marvis мені нагадує по присмаку і дії ту саму пасту, яку стоматологи дають в кінці пройесійної чистки. Після очищення зубок, навіть їжа якось менше прилипає, такі вони гладенькі.
  • Ясна в мене перестали повністю кровоточити ще завдяки моїй іншій попередній пасті, але і з Marvis не почали це робити знову. Ото я нарешті зрозуміла, що можна перестати мучитись зі всякими гелями, які домагаються з усуненням кровоточивісті, а можна просто чистити зуби саме якісною пастою.

Я впевнена, що користуючись такими якісними пастами, як Marvis походи до стоматолога стануть рідшими. Краще вкласти кошти в догляд за ротовою порожниною, ні ж потім мати проблеми і часто лікувати зуби.