Гала 💟 Ольга

Покупки українського бренду VESNA

Покупки українського бренду VESNA

Бренд родом з Бучі, але потужності у Львові. Інгредієнти українські - трави, гідролати.

В попередньому дописі розповідала про крем для рук та бальзам для губ.

https://club.makeup.com.ua/post/44118/

Тепер закупила гель для вмивання, тонік для обличчя та шампунь.

Пробників нема, вмиватися нічим, тож великі ємності взяла, така спека треба шось робить, а не думать.

Інгредієнти: бабассу, вітамін е, лаванда, м'ята, ніацинамід, протеїни

Склад: Aqua/Water, Orbignya Oleifera (Babassu) Seed Oil, Coco Glucoside, Raspberry Powder, Algin, Glutamic Acid, Raspberry Ketone, Pantothenic Acid, Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid, Citric Acid, Euterpe Oleracea (Acai) Fruit Extract, Cymbopogon Citratus (Lemongrass) Essential Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Citrus Aurantifolia (Lime) Essential Oil, Niacinamide.

Враження - не люблю такі засоби яки треба довго змивати. Але, цей засіб ні разу не сушить шкіру. ВЗАГАЛІ. Таке в мене вперше. Можна подумати, що я плавлюсь від жари, тож треба перевірити це коли пройде цей апокаліпсис.

Дозатор працює без нарікань.

Інгредієнти: aha-кислоти, евкаліпт, лаванда, молочна кислота, саліцилова кислота, цинк

Склад: Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Water, Aqua/Water, Propanediol, Plantago Major (Plantain) Leaf Extract, Pantothenic Acid, Glycerin, Alcohol Denat, Acacia Concinna Fruit Powder, Pyrithionum Zincum, Sorbitan Caprylate, Benzoic Acid, Salicylic Acid, Lactic Acid, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Eucalyptus Radiata (Eucalyptus) Essential Oil.

Стиль цієї баночки мені більш подобається. Я зрозуміла що упаковки мають різні партії і дизайн попередній не весь розпродався, але він йде до одного виду.

Тонер заспокоює шкіру, запалення зменшуються, гарний результат. Але розпилювати на все обличчя не рекомендую, в мене почервоніли та пекли очі. Це індивідуальна (а може і ні) реакція, бо інгредієнти рослинні і це треба пам'ятати.

Запах трав, різкий, але з часом звикаєшь. Не відчувається, якщо наносити за допомогою ватного диску.

Інгредієнти: алое вера, кропива, олія арганії, цинк

Склад: Aqua, Glycerin, Cocoamidopropyl Betaine, Decyl Glucoside, Argania Spinosa Oil Glycereth-8 Esters, Pantothenic Acid, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Chloride, Bidens Tripartita Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Urtica Dioica, Guar Gum, Xanthan Gum, Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid, Citric Acid, Parfum (Blend Of Natural Essential Oils).

Цей шампунь піниться прекрасно. На відміну від мого попереднього від С'ю.

З ним, навіть в таку спеку, мені здається, що волосся не брудне. Красна текстура, колір як перлинка. Як він працює з випадінням важко сказати, теба час. Чоловіку сподобався, користуємось поки вдвох🤗