Mermade | Сироватка-бустер
Mermade Hymagic-4D & Hygroplex HHG
Привіт!)
Вже декілька місяців як в мене зʼявились дві сироватки для обличчя від Mermade і сьогодні я готова поділитися своєю думкою про ультра зволожувальну сироватку-бустер для обличчя.
Упакована сироватка в картонну коробку, а сам флакон виконаний з якісного скла. Дизайн стриманий, мінімалістичний, але з характерними Mermade милими деталями.
Дозатор у вигляді піпетки з прогумованим наконечником та скляною трубочкою для забору сироватки. Не можу не відзначити ідеальний обмежувач всередині, ні краплі зайвого повз, шийка сироватки завжди чистенька.
Ні запаху, ні косметичної віддушки сироватка немає, вона не пахне ні у флаконі, ні на руці, ні на обличчі, що особливо важливо алергікам і людям чутливим до запахів.
Сироватка всередині гелеподібна, але не щільна, а досить текуча, дуже легко та приємно розподіляється по шкірі.
На самому початку під долонями відчувається зовсім невелика липкість, але майже відразу вона зникає, оскільки сироватка вбирається в шкіру дуже швидко, навіть за великої кількості нанесення. Вона не залиша є плівки, не підкреслює текстуру шкіри.
Жодного жирного блиску сироватка не дає. Тому вона ідеально підходить під наступне нанесення тонального крему.
Зволоження відчувається відразу після використання. Його до речі досить навіть без крему, на літо для мене це ідеальний варіант, не люблю в таку спеку наносити декілька шарів догляду.
Сироватка видаляє миттєво всі ознаки сухості і шкіра ніби підсвічується зсередини. Шкіра стає оксамитовою, дуже приємною на дотик, більш рівною, навіть почервоніння зменшуються.
Ця сироватка стала для мене справжнім мастхєвом влітку.
Коментарі (0)