Кузя Ю-а

Засоби для доглядової рутини від Nacomi

Засоби для доглядової рутини від Nacomi

Польський бренд натуральної косметики Nacomi пропонує широкий асортимент доглядових засобів для обличчя, тіла та волосся за доступними цінами. Косметика створена для найвибагливіших клієнтів, які цінують ефективність та якість.

Кожен продукт містить активні компоненти з точною концентрацією, забезпечуючи максимальний догляд і результативність.

Косметика є бюджетною, проте якісною та дієвою.

Я обрала собі декілька засобів до щоденної рутини, а саме міцелярку, гель для вмивання та сироватку. Діюча речовина - Ніацинамід.

💙 Nacomi Next Level Micellar Cleansing Water - міцелярна вода для сухої та чутливої шкіри. Натуральні компоненти ефективно видаляють макіяж і забруднення. Пропандіол зволожує шкіру та підвищує проникність активних компонентів, ніацинамід захищає від вільних радикалів і зміцнює захисний бар'єр, а алантоїн заспокоює та сприяє регенерації шкіри.

Спосіб використання: Перед застосуванням збовтати. Змочити ватний диск невеликою кількістю міцелярної води та протерти шкіру обличчя, щоб видалити макіяж.

Засіб має незначний косметичний аромат та класичну рідку структуру.

Засоби для доглядової рутини від Nacomi

Гель для вмивання обличчя з ніацинамідом - очищувальний гель для жирної та проблемної шкіри. Ефективно видаляє забруднення та себум, не викликаючи подразнення, завдяки м'яким ПАР. Ніацинамід забезпечує себорегулюючу та протизапальну дію, пребіотик зміцнює захисний бар'єр, а пантенол зволожує. Продукт виготовлений з компонентів натурального походження.

Дуже приємний квітковий аромат та ніжна текстура засобу, гарно піниться, економний. Дозатор видає разову дозу, що вистачає на одне повне очищення обличчя.

Спосіб використання: Невелику кількість гелю нанести масажними рухами на вологу шкіру обличчя, потім ретельно змити водою. Використовувати в ранковому та/або вечірньому догляді.

Nacomi Сироватка Niacinamide 15% - у своєму складі містить ніацинамід, який регулює роботу сальних залоз, сприяє загоєнню запалень та зменшує пігментацію. Сік алое та пантенол зволожують і заспокоюють подразнення та почервоніння, а гіалуронова кислота у 4-х формах пов'язує воду, підтримуючи необхідний рівень зволоження шкіри.

Спосіб використання: Нанести невелику кількість вранці та ввечері на очищену шкіру обличчя, шиї та декольте. Акуратно розподілити масажними рухами та дати повністю вбратися.

У сироватки - дещо липкуватий фініш, проте у використанні на ніч та із закриттям кремом, це зневільовується. Аромат косметичний та незначний.

Ввівши в рутину засоби від Nacomi, моя шкіра помітно покращала: стала свіжою, сяючою, і зникли незначні висипи.