Nata_Po

Пусті баночки осені)

Пусті баночки осені)

Щоб ви розуміли, я свої баночки реально збирала) у мене ще на підході кілька засобів, але вже вирішила не чекати, а то 2024 почнеться скоріше, аніж я їх завершу)

У мене велика банка на 340 мл, тому я крем перекладаю у менші і я завершила чергову баночку)

це мійабсолютно базовий крем, яким я неймовірно задоволена, бо не було жодних нарікань, ні разу.

Використовуватиму ще 1000 разів.

Детальніше тут: https://club.makeup.com.ua/post/12446/

Звичайний двофазний спрей для волосся, який полегшує розчісування. Мав доволі нейтральний, трошки освіжаючий аромат. Цей був помаранчевим, купувала їх кілька разів, але надалі пробуватиму щось інше)

Це крем для рук дуже легкої текстури, яка за секунду всмоктується, не залишаючи ні липкості, ні жирності, ідарує легке та приємне зволоження.

Я ним користувалась також і влітку і мені було приємно його використовувати ще й на ноги після засмаги. Бо він не обтяжує, а лише дає можливість шкірі ожити)

Суто через текстуру я думаю, що ймовірно і придбаю ще раз, але зараз однозначно ручкам хочеться чогось більш насиченого)

Це вже більш важкої текстури крем для рук, який я використовувала переважно на ніч. Має доволі виражений, але приємний аромат і ніжно-рожевий відтінок)

Цей бальзамчик для губ був у моєму проджект пені. Раніше я їх купувала на постійній основі, один закінчився - наступний придбала. Але, коли мені більш повною мірою відкрився світ косметики, то я почала для себе відкривати нові засоби. Проте, цей бальзаммені подобається. Він доволі легкий, але гарно зволожує, не додає липкості, не сушить, не заважає на губах. Мабуть це мій фаворит у НІвеа. Можу рекомендувати)

Project pan ч.1 https://club.makeup.com.ua/post/10672/, ч.2. https://club.makeup.com.ua/post/12987/, ч.3. https://club.makeup.com.ua/post/21681/

Приємна, хороша сироватка не завсі гроші світу. Я ще маю її дубль, тому в майбутньому використовуватиму знову. Але, я не можу сказати, що моє життя розділилось на до та після) у мене не було особливо висипань, лише в окремі фази циклу. Пори у Т-зоні доволі виражені, але сироватка їх не звузила. Зволожує гарно) Чи купувала би ще раз? не знаю)

Тут писала про свій догляд, та про сироватку в тому числі https://club.makeup.com.ua/post/21537/

Для мене це просто знахідка століття. Топовий топ, який я купуватиму знову і знову. Найкращий рятівник на всі випадки життя. Використала одну маленьку баночку, це вже друга) Суперовий засіб! Як на мене, всі вони однакові за принципом дії, різниця в ароматі, а це вже максимально індивідуальна річ) Та і крім того, аромат найбільш виражено відчувається лише, коли розпилюєш, далі все вивітрюється.

Придбаю ще мільйон разів 100500 тисяч баночок. Моя любов) Саме в цього шампуню якийсь такий солодкаво - фруктовий аромат.

Щоб ви розуміли я вже почала новий, і в запасі в мене ще один стоїть на всяк)

Детальніше тут: https://club.makeup.com.ua/post/11031/

Вибачайте за якість та естетику фото. Я його робила ще десь у вересні)

Цими бальзамами раніше також користувалась на потоці постійно. Але останнім часмо мені бракує достатнього зволоження, тому я перейшла на маски. Тут не завжди зручна упаковка, тому я її по-варварськи розрізала, щоб дістати залишки, бо інакше би зламала собі пальці, намагаючись витиснути)

Колись у майбутньому можливо і придбаю, але поки буду використовувати свої маски)

Щось я стільки збирала-збирала, а говорити немає про що)

Але сподіваюсь, що у 2024 я завершу ще багато різних доглядових баночок та розпочну новинки, які придбала)