Lykova_Irina

Замовлення липня №1 та №2

Замовлення липня №1 та №2

Через неймовірну спеку та довготривалі відключення світла не було ні сил, ні часу показати свої нові поповнення з улюбленого Makeup.ua. Але були замовлені цікаві речі, які я не можу не показати.

Замовлення липня №1 та №2

Перш ніж перейду до товарів, хочу сказати пару слів. Нещодавно виповнилося 11 років, як я стала постійним клієнтом магазину Makeup.ua . Здається, що це було зовсім недавно. Але ж ні. Страшно подумати, 🙈 але 11 років тому багато дівчаток, які сьогодні ведуть свої сторінки на Makeup club були зовсім дітьми. За цей час стільки всього відбулося у моєму житті: і хорошого, і не дуже. І за цей час саме цей інтернет магазин став невід'ємною частиною мого життя. Він жодного разу мене не підвів, жодного разу не виникло думки зрадити йому. Makeup.ua, ви найкращі! ❤️ Бажаю вам процвітання та безперервного розвитку, і сподіваюся відмічати разом з вами і двадцяту, і тридцяту річницю, як ми разом. ❤️

Я навіть вирішила згадати що було у моєму першому замовленні ☺️ Це була улюблена на той момент туш від Max Factor та пробник парфумів від Chanel. 🎉

Скрін вище 👆

Ну а тепер перейдемо до замовлення липня 2024 😉

Почну з подарунку від Makeup на одинадцятиряччя від дня першого замовлення. Це набір дорожніх рушників для обличчя. Рушники невеликі, м'якенькі, гарно прострочені. Їх дійсно буде зручно брати з собою в дорогу. Акуратно зроблена вишивка. Загалом дуже гарна якість.

ВВ-крем від Maybelline. Беру його не вперше. Особливо подобається користуватися цим засобом в теплу пору року. Він не замаскує недосконалості, але добре вирівняє тон шкіри, дає натуральний фініш. Мені пощастило зі шкірою, тому цього ефекту мені більше ніж достатньо. Крім того, у нього є СПФ, що точно не завадить. Зазвичай брала найсвітліший відтінок, але цього разу його не було в наявності, тож взяла просто "Світлий". Сподіваюся, що на літо добре підійде.

Сироватка з вітаміном С від Derma E. Доходить до кінця подібна сироватка від Bielenda, завдяки якій я полюбила цей комплнент. Але захотілося спробувати ще щось подібне, щоб було з чим порівняти. На сироватку від Derma E відгуки не однозначні, тож тим цікавіше буде протестувати.

Пилочка для шліфування та полірування нігтів. У мене є така пилочка, але прийшов час її замінити. Така абразивність, як 600 гріт чудово фінально зашліфує торці натуральних нігтів, а 3000 гріт відполірує поверхню до дзеркального блиску, що допоможе в подальшому кращому нанесенню лаку для нігтів, а також подовжить термін його носіння.

Набір пробників по акції Wonder bundle. Чудово, що акція продовжена! Якщо минулого разу я зробила акцент на доглядову косметику, то цього разу - на парфумерію. Я ще не тестувала на собі ці пробники, але на папірцях сподобалися, нажаль, не всі. Що ж, протестую - розкажу більш докладно в окремому дописі.

Отримала це замовлення сьогодні і ця посилочка була досить об'ємна.

Почнемо з емульсії для вмивання від CeraVe. Щойно вона з'явилася в продажі в Україні, я почала нею користуватися. І вже кілька років я їй ні разу не зрадила. Вона чудово справляється зі своєю задачею, не пересушує шкіру, дуже комфортна. Я нею навіть дитину вмиваю. Завжди беру найбільший об'єм і мені його вистачає більше ніж на півроку.

Віск у касеті від Beautyhall. Років 10 користуюся цим воском і мене він влаштовує. Брала різні кольори, різниці не побачила. Свою справу робить добре. Але після пари використань касета виглядає не охайно, бо віск виливається з усіх щілин (трішки перебільшую, але...) В цілому, за свою ціну ок. Останній раз взяла на пробу касету іншого виробника - ItalWax, мені сподобалася вона більше за Beautyhall. Але, нажаль, вони зникли з асортименту. Якщо з'являться, візьму відразу декілька. А поки що повернулася до Beautyhall.

Шампунь Elseve цінність 3х глин. Можу назвати його базовим у своїй банній косметичці. Навіть якщо пробую щось інше, цей шампунь все-одно зі мною. Чудово підходить для нормального, схильного до жирності волосся. Чудово промиває та не пересушує волосся. З ним можу мити голову 1-2 рази на тиждень у більш прохолодний період, а в літку 2, максимум три рази. Це з розрахунком, що волосся перед миттям виглядає чистим. Зауважу, що тип волосся у мене нормальний.

Гель для душу Nivea "Активне очищення". Цей гель для чоловіка, як розумієте. Брала йому різні від цього бренду, всі хороші. Найбільше йому подобається цей та зі сріблом.

Насадки для дитячої зубної щітки Oral-B. Користуємося електричними зубними щітками усією родиною і дитина не виключення. Загалом, стараюся брати їй дівчачі малюнки з принцесами, але цього разу вирішила зекономити 🙃, бо такі самі, але з принцесами, чомусь дорожчі на 100 грн.

Олія для кутикули Colour Intense. Це подарунок від Makeup за замовлення. Я вже писала а одному з попередніх дописів, що не дуже люблю олії для кутикули і віддаю перевагу сироваткам. Але за подарунок вдячна і все-одно спробую. ❤️

Ну і, на мій суб'єктивний погляд, найцікавіше - аплікатор Кузнєцова. Спина - моє слабке місце, і я давно думала над чимось, що допоможе від болю у спині, в тому числі і в шийному відділі та попереку. Я навіть не знала, що таке є на Мейкапі. Завдяки Hrystja_ дізналася і замовила. Ще я натрапила на супер знижку, яка, до речі, ще діє. Вже й випробувала. Якщо коротко - класна штука. Особливо мені сподобався валик. Перші кілька десятків секунд витримати це важко, але чим більше лежиш, тим більше подобаються ці відчуття і тим приємніше це відчувається. Покористуюся ще деякий час, щоб сформувати зважене враження і розповім детальніше.

Наче все... До зустрічі і дякую, що дочитали 😘