Pilirina 💛💙

NIVEA Day Fluid, чи збережеш ти мене від сонечка?

NIVEA Day Fluid, чи збережеш ти мене від сонечка?
NIVEA Day Fluid, чи збережеш ти мене від сонечка?

Що обіцяє виробник?

Денний флюїд проти пігментних плям NIVEA SPF 50 містить запатентований активний інгредієнт Luminous630®, дія якого націлена на боротьбу з пігментними і віковими плямами, їх зменшення, освітлення і запобігання. Формула флюїду збагачена гіалуроновою кислотою, вітаміном Е і захисними фільтрами UVA / UVB. Флюїд забезпечує 3-кратний захист від посилення і нового утворення пігментних плям та уповільнює процеси старіння епідермісу, спричиненого сонячним світлом.

Красиво написано, правда?

У мене комбінований тип шкіри з ознаками вікових змін, яка схильна до подразнення та почервоніння. Спочатку складалося враження, що шкіра відчуває барʼєр - не дихає. Почистила пори кислотним пілінгом - дискомфорт одразу зник.

Високий сонцезахисний фактор SPF 50 точно працює, бо обличчя не згорає, не червоніє, пігментних плям немає. До речі, хочу відмітити, що пори за два тижня користування флюїд не забив.

Стандартний аромат крему Nivea з якоюсь легкою абрикосовою парфумерною композицією. Мені подобається.

Консистенція легка - щось середнє між молочком та кремом. Наноситься та розподіляється комфортно. Витрата досить економна за рахунок легкої консистенції.

Не залишає жирного фінішу, як у багатьох своїх конкурентів. Шкіра стає немов волога, але це швидко проходить, бо моя його поглинає хвилин за пʼять. Це можна побачити на фото. Косметика на флюід лягає як олія на полотно - не скочується та не конфліктує.

До складових санскріну я відношуся спокійно, бо розумію, що такий продукт у будь-якому випадку буде містити якісь небезпечні елементи. Але поки на моїй схильній до подразнення шкірі не було ніяких висипів та почервоніння.

Флюідом NIVEA Luminous 630 SPF 50 я задоволена. Він комфортний, захищає від сонечка, пори не забив, не лишає масляного фінішу, на шкірі немає жирної плівки, прибирає всі лущення, відмінно зволожує шкіру, не скочується під косметикою. А що ще потрібно від санскріну?

Для такого високого ступеня захисту та інших корисних опцій крему ціна досить адекватна. Я б рекомендувала до нього придивитися власницям комбінованого типу шкіри.

Я говорю Nivea так! Принаймні такому концерну я спокійно можу довірити свою шкіру. 👍