krislemly

Cherisher | Засіб для росту брів

Декілька місяців тому після гарних результатів використання сироватки для вій - Cherisher Cherish Lash, я вирішила спробувати сироватку для брів від цього бренду. Враженнями та фотографіями До/Після поділюсь в цьому відгуку.

Пакування Cherisher вражає мене кожного разу. Брендований пакетик в середині якого на нас чекає така ж гарна коробочка. Сама сироватка знаходиться в окремій коробочці. Такі деталі відразу справляють гарне враження та налаштовують на приємне використання.

Флакон з засобом був додатково упакований у прозору слюду.

Сам флакон зовні дуже нагадує туш для вій. Він виготовлений із матового металу гарного сріблястого відтінку. Все виконано дуже якісно, написи, не тьмяніють і не втрачають гарного вигляду за пару місяців регулярного застосування.

Аплікатор мʼякий та приємний, справді зручний у використанні. Нам потрібно просто провести ним вздовж лінії росту брів, зробивши кілька коротких штрихів.

Засіб прозорий, не має яскраво вираженого запаху, дуже швидко вбирається та не залишає слідів.

Жодних негативних реакцій немає після застосування, немає подразнень, сухості, жирності, липкості та іншого. Сироватка швидко вбирається, не залишаючи жодних слідів. Використовувати зручно та швидко.

У застосуванні головне регулярність.

Виробник рекомендує перші 2,5 - 3 місяці застосовувати засіб щодня 1 раз на добу, на ніч, на чисті брови. Після курсу щоденного застосування (2,5-3 місяці) переходимо на використання 2 рази на тиждень для стабілізації та підтримання результату.

Важливим моментом є те що використовуємо засіб тільки на гарно очищенні брови, без залишків косметики та пилу, так як пензлик взаємодіє з рідиною і на неї не повинні потрапляти сторонні мікрочастинки.

Приблизно через два місяця щовечірнього використання відбулися такі зміни:

• Брови стали щільнішими і здоровішими;
  • Почали менше випадати;
  • Відросли волоски в місцях прогалин;
  • Колір брів став значно потемнішим.

Мене дуже радує, що тепер форма брів виглядає більш чіткою та охайною, можна не використовувати олівчик і іншу декоративку, достатньо буде просто прозорого гелю.

Загалом засобом я залишилася дуже задоволена і надалі планую періодично повторювати курс.