olena_glossy

Hydra Energetic Extreme Sport: новинки від L’Oreal Paris Men Expert

Hydra Energetic Extreme Sport: новинки від L’Oreal Paris Men Expert

Лінійка Hydra Energetic Extreme Sport заслуговує на увагу. Аромат неймовірний, а ефект відмінний. Натискай «Дізнатися більше», щоб переглянути огляд.

Особливість гелю: завдяки технології Активатор свіжості викликає ефект прохолоди на шкірі до -3,8°C* під час використання, наділений свіжим ароматом для відчуття енергії.

Пакування. Прозора пластикова баночка перевернутого типу з прозорими етикетками. Яскраві помаранчеві акценти та цікаво обіграний візувально душ, з якого тече вода. Кришечка фліп-топ в чорно-помаранчевих кольорах.

Консистенція та аромат. Гель прозорий, доволі рідкий, гарно піниться. Аромат неймовірний! Свіжий, приємний, з нотками ментолу. Доволі насичений і сподобався як мені, так і чоловіку.

Враження. Гарно очищає шкіру та не пересушує її, навіть за умови використання його частіше ніж раз в день.

Аромат огортає ванну та тіло. При намиленні відчувається, що у складі є ментол не лише на запах, але як освіжаюче відчуття на шкірі (щоправда, цей ефект відчуваю я, у чоловіка шкіра не така «прозора»). Аромат також ненадовго залишається і на шкірі.

Щодо -3,8°C важко оцінити. Відчувається свіжість, але чи це таке пониження температури - не скажу, ми не спортсмени 😅 (Ми - бо гель тестувала і я 😉).

Склад: Aqua/Water, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Parfum/ Fragrance, Coco-betaine, Sodium Chloride, Citric Acid, Menthol, Sodium Hydroxide, Pentylene Glycol, Coumarin, Limonene, Sodium Benzoate.

Особливості дезодоранту: посилений технологією Активатор свіжості, допомагає залишатись "на висоті" навіть під час екстремальних навантажень. Доведена ефективність до 72 годин без запаху та до 48 годин без поту.

Пакування. Високий балончик у світло-сірих тонах з помаранчевими акцентами. Дозатор чорно-помаранчевого кольору, працює справно. Ковпачок прозорий, мʼякий і це єдиний елемент, який у пакуванні не сподобався.

Аромат. Такий самий, як у гелю для душу. Асоціюється у мене він з силою та динамічністю, яскраво відчутно ментол. Сам аромат інтенсивніший ніж у гелю, але з часом стихає. Надалі він не конфліктує з парфумами (можливо через те, що віддаємо перевагу таким ароматом).

Враження. Дезодорант чудово справляється зі своїми функціями. 72 та 48 годин не тестували, але у період між прийняттям душу нема жодного запаху поту і футболка суха - це при температурі поза 30°C!

Склад: Isobutane, Aqua / Water, Dimethicone, Aluminum Chlorohydrate, Parfum / Fragrance, Menthol, Glycerin, Tocopherol, Dimethiconol, Lauryl Peg-9 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Coumarin, Limonene, Phenoxyethanol.

Продукти з серії Hydra Energetic Extreme Sport від L’Oreal Paris Men безперечно чоловіку сподобались. Засмучує лише те, що через спеку - душ частий ритуал, відповідно і гель швидко закінчується(