Vikulyk

Ароматний набір для волосся

Ароматний набір для волосся

Почну з того, що аромати в наборі просто шикарні-це мандариново-духмяний бум. Всі засоби пахнуть схоже, але найбільш інтенсивно мандариновий аромат відчувається в масці, менш насичено відчуваю в флюїді, а в шампуні ще присутні мильно-трав'яні нотки.

Я дійсно просто закохалась в суміш цих ароматів і приємно, що ще деякий час можу відчувати їх на своєму волоссі, бо насправді-це кайф.

Ароматний набір для волосся

Розпочну огляд з твердого шампуню:

Він на вигляд і текстурою нагадує мило. Я вже мила волосся ним 4 рази, шампунь не розмокає і зберігає первинний облік, тільки за законом фізики зменшується в об'ємі.

Спочатку я змочую твердий шампунь в руках, він утворює гарну пишну пінку, яку наношу на вологі корені волосся.

Засіб дійсно круто промиває, він дарує дуже гарний об'єм і свіжість. Робить волосся розсипчастим і не пересушує.

Склад тут безпечний, натурального походження, жорсткі очисники відсутні.

2.Маска-кондиціонер для волосся. Знаходиться в класичній пластиковій тарі, має середньої густини текстуру, що дозволяє їй не стікати з волосся, поки ви її не почнете змивати водою.

Наношу буквально на декілька хвилин: волосся після використання гладеньке, насичене, блискуче, але не обтяжене. Воно розсипчасте і легко розчісується.

3.Тритмент.

Наношу після миття, коли волосся ще зовсім трохи вологе і вкладаю феном, або просто наношу в якості флюїда і не роблю дальше укладки.

Він має декілька функцій. Серед них: надання додаткового блиску, розгладження сухих кінчиків, також тішить здатність термозахисту. Крім того, я помітила, що з ним легше вкладати волосся брашем, він допомагає його дисциплінувати.

Тритмент нагадує олійку по текстурі, він легко поглинається, не обтяжуючи волосся.

Заголом від засобів в наборі я отримала повноцінний ефект по догляду за волоссям. Тут присутнє якісне очищення, волосся не обтяжене, воно м'яке, насичене і розсипчасте, а також захищене від високих температур і приємно пахне.

Насправді зручно, що придбавши один набір-можна закрити всі потреби в плані догляду за волоссям.