OKazkova

Імбирний капітан

Імбирний капітан

Не знаю, як у вас… А ми часто згадуємо про необхідність купити нову зубну пасту, коли з попереднього тюбику паста вже ледь вичавлюється😁 Тоді ми йдемо до найближчого супермаркету і намагаємося обрати найбільш пристойний варіант. Там на поличках серед відомих паст з SLS та парабенами на вибагливих покупців чекає італійська Pasta Del Capitano.

Склад пасти: Sorbitol, Aqua, Hydrated Silica, Polysorbate 60, Zinc Coco-Sulfate, Cellulose Gum, Aroma, Cl 77891 (діоксид титану), Sodium Monofluorophosphate, Zingiber Officinale Water, Sodium Saccharin, Limonene, Sodium Carbonate, Citral, Eugenol, Linalool, Citric Acid, Citronellol, Geraniol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate

Так, склад не бездоганний, але й не гірший за інших:

  • Замість Sodium Lauryl Sulfate тут Zinc Coco-Sulfate, про який не так вже й багато інформації в інтернеті. Та все ж маю надію, що він менш агресивний.
  • А ще у цій пасті купа ароматизаторів (Aroma, Limonene, Citral, Eugenol, Linalool, Citronellol, Geraniol), хоча чи багато паст без ароматизаторів? Питання риторичне.
  • Консерванти Potassium Sorbate, Sodium Benzoate вважаються безпечними. Парабенів немає.
  • А з найбільш позитивного - Zingiber Officinale Water - справжня імбирна водичка, імбирний гідролат, що має приємний аромат та антибактеріальні властивості.

Консистенція, смак, відчуття. Паста білого кольору. Консистенція звичайної середньої густини. Піниться добре. Смак пасти доволі приємний, свіжо-імбирний, трошки навіть солодкуватий. Залишає відчуття свіжості та чистоти.

Важливо! У відгуках писали, що ця паста робить зуби більш чутливими. За тиждень використання поки що нічого такого не помітили. Можливо, це все індивідуально. Але тепер матимемо на увазі, що таке буває.

Висновок. Загалом це цілком нормальна зубна паста. Добре очищує, приємна на смак, комфортна у використанні. Ціна доступна. Цікавий варіант для різноманіття.

Дякую за увагу 🫶