Дарина🦉

Зубна паста

Зубна паста

Всім привіт!

Сьогодні хочу поговорити з Вами про зубні пасти. Скажу одразу і відверто, я взагалі не приділяю уваги вибору, купую класичні для мене, це Blend-a-med та Lacalyt, іноді зубний порошок.

Я дуже люблю пити міцний чай та каву, і моїм зубам це не подобається. Почав з'являтися зубний камінь, на внутрішній стороні передніх зубів. Мої зубні пасти з каменем не впоралися, а ось порошок дуже гарно і якісно його позбавляє. Але часто користуватися їм не можу, бо дуже жосткий для ясен, і це далеко не корисно.

Дуже задоволена від спонтанної покупки зубних паст Lion Systema:

  1. Паста зубна для глибокого очищення зі смаком крижаної м'яти
  2. Паста зубна з ароматом японської сакури
  3. Паста зубна для догляду за яснами

Найбільше мені сподобалась паста з ароматом японської сакури. Хоча я звикла до класичною м'ятної, ця паста виявилася дуже приємною, аромат та смак стиглої вішні. Консінстенція звичайна, як і в усіх зубних паст. Дуже економічна в використанні (на фото випадково багато нанесла на щітку). Потрібно зовсім горошину, і утворюється м'яка піна. Об'єм 90 г.

Склад:

Вода, сорбітол, гідратований кремнезем, PEG-400, лаурилсульфат натрію, ароматизатор, ксантанова камедь, поліакрилат натрію, діоксид титану, фторид натрію (масова частка фториду менше ніж 0,15% (у перерахунку на F), сахарин натрію, метилпарабен, дикалій гліциризат, біозол, бутилпарабен.

За 2 тиждня користування саме цією пастою (протягом двох хвилин, два рази на день, як писав виробник), я була враженна. Вона дуже гарно видаляє наліт, на рівні з зубним порошком, але не травмує ясна, дуже ніжно очищує. Дорбе освіжає подих.

Ще дві пасти (для догляду за яснами та для глибокого очищення), використовувала пару разів, тож по ефекту поки сказати не можу, вони більш нагадують мені класичні пасти, але теж дуже економічні в використанні, та ефект свіжості набагато довший ніж у класичних паст. Дуже задоволена цією покупкою.

Які би зубні пасти Ви порекомендувади або інші засоби!?
Буду вдячна!🖤

Зубна паста
Зубна паста
Зубна паста
Зубна паста