saybeautyk

MODAY | Clear & Glow Face Mask

MODAY | Clear & Glow Face Mask
MODAY | Clear & Glow Face Mask

У вас же у всіх є та сама масочка, до якої так і тягнеться рука зранку?

Ось і в мене тепер зʼявилась така - це засіб від Moday. Маска має потужний і активний склад на основі не тільки класичної глини (як ми звикли зазвичай), а ще і АНА-, ВНА-кислоти, комфору, олію евкаліпту і ще купу корисних компонентів, які можуть допомагати вирішувати цілий ряд проблем зі шкірою.

Маска приїхала до мене упакована в картонну коробочку у біло-голубих тонах. Всередині кругла баночка обʼємом 50 мл, дизайн якої виконаний у таких же тонах, як і коробка.

Додаткового захисту у вигляді плівки чи захисної мембрани не було.

Сама маска світло-зеленого кольору, вона по текстурі здається трохи жирнуватою, доволі густа та щільна.

Має властивість трохи розшаровуватися і відділяти зелененьку рідину, тому я в таку спеку бережу її в холодильнику (таким чином і розшарування не допускається, і холодну маску приємніше наносити на обличчя).

🌼White Kaolin - біла глина, м'яка абсорбує надлишки себуму, забруднення, відлущує шкіру та насичує її мінералами.

🌼Цинк оксид (Zinc Oxide): Має протизапальні та антисептичні властивості, допомагає в лікуванні акне, захищає шкіру від ультрафіолетових променів, забезпечує захисний бар’єр на шкірі.

🌼Азелаїнова кислота (Azelaic Acid): Володіє антибактеріальними та протизапальними властивостями, використовується для лікування акне та розацеа, сприяє зменшенню гіперпігментації.

🌼 Мигдалева кислота (Mandelic Acid):Альфа-гідроксикислота (AHA), яка сприяє відлущуванню шкіри, зменшенню акне та пігментації, покращує текстуру шкіри.

🌼Саліцилова кислота (Salicylic Acid):Бета-гідроксикислота (BHA), яка проникає в пори та розчиняє забруднення, допомагає в лікуванні акне, має протизапальні властивості.

🌼Глюконолактон (Gluconolactone): Полігідроксикислота (PHA), яка зволожує шкіру, відлущує мертві клітини, має антиоксидантні властивості.

🌼Евкаліптова олія (Eucalyptus Globulus Leaf Oil): Має антибактеріальні та протизапальні властивості, використовується для освіження шкіри та лікування акне.

🌼Camphor (Камфора):Має антисептичні, протизапальні та охолоджувальні властивості.

🌼Комплекс хлорофіліну міді (Chlorophyllin Copper Complex):має протизапальну, заспокоюючу та антибактеріальну дію.

Маска наноситься легко пензлем, але при бажанні це можна робити і пальцями.

Вона густа і жирнувата, але від тепла шкіри починає танути і за рахунок цього швидко розподіляється по шкірі.

Під час експозиції вона не пече шкіру, має лише дууууже незначний охолоджувальний ефект, який при нечутливій шкірі майже непомітний.

При цьому маска не засихає та не стягує шкіру. Змивається дуже просто - я просто змочую великий ватний диск водою і прибираю маску, а потім додатково змиваю чистою водичкою залишки.

Мені дуже подобається - шкіра не жирна, вона свіжа і колір набагато рівніший. Дрібні запалення стають менш помітними, загалом обличчя після маски «в тонусі».

Якщо зберігати маску в холодильнику, як я, то навіть набряки трохи відходять на другий план - особливо такий ефект корисний зранку.

На мою думку, MODAY Clear & Glow Face Mask підійде будь-якому типу шкіри, тому що маска зовсім не агресивна, але при цьому дуже дієва.

Для жирної шкіри ідеально наносити її ~3 рази на тиждень, нормальній буде достатньо і 1.