Ягідний гель для душу Dirty Works
Fountain of Juice Body Wash🍓+ порівняння з іншим гелем цього бренду 🌹
Я зовсім недавно розповідала про своє знайомство з британським брендом Dirty Works 🇬🇧, яке теж почалося з гелю для душу, про яке я розповідала тут https://club.makeup.com.ua/post/44412/
Основні переваги Dirty Works Fountain of Juice Body Wash
Гель для душу містить екстракти журавлини, малини🍓 та цукрової тростини🎋, які очищають, відновлюють та живлять шкіру, роблять її м'якою та еластичною. Сік листя алое віра 🌿у складі засобу має заспокійливу та розгладжуючу дію.
Продукт має веганський склад, його не тестували на тваринах.
📋 Склад товару
Sucrose, Aqua/Water/Eau, Glyceryl Caprylate/Caprate, Glycine Soja (Soybean) Oil, Glycerin, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Carica Papaya Fruit Extract, Mangifera Indica (Mango) Fruit Extract, Styrene/Acrylates Copolymer, Sodium Citrate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-diol, Parfum (Fragrance), Coumarin.
Пакування та зовнішній вигляд 🎀
М'яка пластикова туба з кришечкою фліп-топ, об'єм 280ml. Сам рідкий гель (приблизно як гель Tesori хто знає) прозорого кольору. Креативний дизайн у стилі пін ап 👯♀️
Аромат 🍓
Ніжний аромат червоних ягід, лічі та пасифлори. Не можу сказати що я чую якісь конкретні ягоди, для мене скоріше це ягідний морс з ноткою свіжості від личі.
Використання 🛁 та порівняння с іншим гелем Dirty Works Body Wash With Luxurious Esential Oils 🌹
Мій новий гель прозорого кольору і більш рідкий ніж попередній, той за кольором та консистенцією схожий на сгущене молоко
У Fountain of Juice Body Wash аромат тихіший і спокійніший на відміну від Body Wash With Luxurious Esential Oils. Коли приймаю душ, у ванній кімнаті стоїть приємний запах 😊 Запах на тілі залишається не довго, ягідний зникає швидше зі шкіри, але це і не дивно, судячи з нот ароматів.
Мені здається за рахунок своєї рідкішої консистенції, ягідний гель витрачатиметься трохи швидше, у мого чоловіка так точно, іноді мені здається він поливається гелями поки в душі 😂
Fountain of Juice Body Wash 🍓 піниться дуже добре, може навіть трохи більше ніж Body Wash With Luxurious Esential Oils 🌹. Із завданням очищення обидва гелі чудово справляються, різниці я не бачу, змиваються можливо вони трохи довше за інших, але може мені це тільки здається. У мене немає ніяких подразнень, лушення, шкіра не пересушена, У чоловіка 🤷🏻♂️ шкіра чутливіша, йому підходять не всі засоби, особливо в холодну ❄️ пору року, деякі можуть викликати свербіж. Ці гелі він використовував у теплий час 🌞, але в нього теж все чудово, після душа 🚿жодних проблем. Запахи йому теж приємні🌸
Чи хотіли б ви спробувати засоби цієї фірми?
Коментарі (0)