Lytvynenko

Малютка від Mermade, яку завжди беру в зал

Малютка від Mermade, яку завжди беру в зал
Малютка від Mermade, яку завжди беру в зал

Парфумований гель для душу у міні форматі від українського бренду MERMADE уже не перший рік у моїй косметичці для спортзалу, адже цей формат мега зручний, що не займає багато місця та дає чудове відчуття свіжості після тренування 🧖🏻‍♀️

Серія feel the rain, що має нетиповий та глибокий аромат, особливо приємно у спекотну пору відчути таку освіжаючу композицію 😌

Пакування: невеличка пластикова пляшка, обʼємом 50мл., що є міні (тревел) форматом. Має міцну (інколи відкриваю зубами 🤣) кришку фліп-топ. Жодного разу ані краплинки не пролилося з ємності, що є важливо для пакування "з собою".

Більші обʼєми (100 мл та 200) теж є, як раз в наявності, як раз на знижках. Для дому теж планую більшу пляшку взяти)

Консистенція: гель середньої щільності розкішного смарагдового кольору. Концентрований, від невеличкої краплинки утворюється багато піни, яка чудово розподіляється по тілу без мочалки.

Аромат: я не можу виокремити щось певне. Я не відчуваю чітко ці ноти, натомість, я відчуваю неймовірну насолоду спокою, гармонії та свіжості 🥰 Під час використання дійсно зʼявляється бадьорість, як коли після довгої задухи починає йти прохододний дощ.

Верхні ноти: мандарин, рожевий перець
Ноти серця: іланг-іланг, франжипан
Базові ноти: ваніль, морозиво

Відчуття на шкірі: гель комфортний, делікатно очищує, не травмує, не подразнює, не пересушує. Плівку на тілі не залишає, натомість, шкіра мʼяка та помірно зволожена. Аромат довго не зберігається на тілі та не перебиває парфум. Що для мене є плюсом.

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Propylene Glycol, Sodium Chloride, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Polysorbate 80, Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Calcium Aluminum Borosilicate, Benzyl salicylate, Linalool, Limonene, Citronellol, Hexyl cinnamal, Hydroxycitronellal, Cinnamyl alcohol, Benzyl benzoate, [+/- May contain: CI 77820, СІ 19140, CI 42090].

Тут є барвники та ароматичні сполуки, що не дивно, адже гель парфумований і поціновувачі виключно натуральних складників навряд оберуть подібний засіб.

Для решти споживачів Mermade Feel The Rain буде підходящим варіантом для очищення шкіри із насолодою та смачною композицією аромату.

Потенційно подразливі інгредієнти, з якими алергикам треба бути обережними: Sodium Laureth Sulfate, Parfum, Phenoxyethanol, деякі ароматичні сполуки (Benzyl salicylate, Linalool).

А от за Aloe Barbadensis Leaf Juice (сік алое вера) окремий лайк. Це натуральний інгредієнт, із заспокійливими та зволожуючими властивостями. Корисний та безпечний ✅

Обожнюю їхні гелі за концентрованість, розкішні аромати та максимально зручний формат, що вміститься у будь-яку косметичку!

Склад тут не супер нейчерал, але нам цього не обіцяли) Аромат свіжий, глибокий, місцями загадковий 🥰

Щиро раджу спробувати і вам!