ksnklb

Туш для брів зі зручною щіточкою

Туш для брів зі зручною щіточкою

Так-так, я постійно у пошуках зручних засобів для брів, і туші, кольорові гелі для брів завжди були швидким способом гарно вкласти брови та додати їм кольору.

Оскільки кольорових гелів для брів у мене було кілька, то я почала аналізувати плюси і мінуси, відповідно дійшла висновку, що основне у таких засобах це щіточка, адже від неї залежить те, як наноситься гель. Так, якщо він прозорий, то це не видно, та якщо він кольоровий, треба бути акуратною 🤷🏻‍♀️.

Туш для брів зі зручною щіточкою
Туш для брів зі зручною щіточкою

Так я дійшла, з допомогою консультанта на MakeUp (дякую, ця служба чудово працює ❤️), до туші для брів Maybelline New York Brow Fast Sculpt Gel Mascara.
Що особливого у цій щіточці? Щетинки мають різну форму: з одного боку вони довші, для надання форми та вкладання; з іншого коротші – для надання кольору. Особисто я користуюсь лише боком з довшими щетинками, адже вони дозволяють акуратно вкласти брови та надають їм відтінку, створюючи натуральний ефект.
А ще ця щіточка доволі маленька і менший ризик забруднити зону, де немає волосинок.
Об'єм туші 2.75ml, і насправді вона досить маленька.

У мене відтінок 4 – Medium Brown, він досить універсальний, звичайний, спокійний коричневий без рижинки чи зайвої теплинки.
Консистенція середньої густини. Запах хімічний і не приємний, та відчувається лише на щіточці.

На фото можна побачити мої брови без туші, перед нанесенням я їх не прочісую. Так, при перших нанесеннях потрібно пристосуватися у тому, щоб акуратно наносити туш, і зрозуміти як працює та щіточка. Інколи з її кінчика варто витерти об обмежувач зайву кількість засобу. Та якщо виробити техніку нанесення, то вкладати брови можна буквально за дві хвилини. На фото я вклала їх лише боком з довшими щетинками, бо більше мені і не треба.

Вприцнипі я прочісую свої брови лише в один бік, за їх ростом, в вже потім корегую форму, кінчик. Починаю прочісувати з середини брови, щоб на початку не залишилось забагато туші, потім це розприділяю по кінчику, і вже тоді вкладаю початок брови, і коригую форму, коли на щіточці вже майже не залишилось засобу.
Виглядом брів я задоволена, адже туш підняла їх, додала кольору та об'єму, дозволила зробити бажану форму. Та на фото можна побачити, що при такому нанесенні, туш не зафарбовує пропуски на бровах.
Засіб не переобтяжує волосинки не фарбує шкіру навколо брів, а лише пушкові волоски, які попередньо можна вищипати.

Мої брови не дуже густі чи товсті, а отже не вибагливі. Ця туш чудово тримає вкладену форму брів за нормальних обставин цілий день, не розмазуючись у спеку, при перевдяганні і тд.
Якщо намочити, то форма триматись буде, але туш розмажеться. Також вона може розмазатись, якщо потерти брову.
Змивається вона і міцеляркою, і гідрофільною олією, і якщо легкий шар, навіть гелем для вмивання. При змиванні вона утворює наче чорні грудочки, тому потрібно змивати обережно, щоб не вирвати волосинки через ті ж грудочки. За інших обставин туш не впливає на випадіння волосинок.

Наразі я максимально задоволена таким засобом для вкладання брів, адже він займає мінімум часу та доволі стійко тримається у спеку. Мені подобається натуральний ефект та те, що я можу вкласти у потрібній формі свої брови, одразу надаючи їм кольору та об'єму. А ще маленький об'єм туші дуже зручний, адже поміщається буквально всюди.