Lytvynenko

Італійська вишуканість та елегантність у флаконі

Італійська вишуканість та елегантність у флаконі

Tiziana Terenzi – це італійський парфумерний будинок, відомий своїми розкішними та унікальними ароматами. Ви олнодначно слухали, або хоча б чули про такі, як: Kirke, Andromeda, Cassiopea.

Та Draco є моїм фаворитом, що на весну та літо заходить просто на ура 🤍

Цей аромат є нішевим та належить до категорії східних квіткових ароматів, що робить його теплим і багатогранним.

Розрахований як на жінок, так і чоловіків.

Дизайн флакона відображає розкіш і елегантність. Він має обʼєм 100мл, округлу форму та виконаний у золотих і білих тонах, що підкреслюють вишуканість аромату.

Італійська вишуканість та елегантність у флаконі

Початкова нота: Апельсин, Бергамот, Зелені ноти, Лимон
Нота серця: Жасмин, Кедр, Магнолія, Пачулі, Персик
Кінцева нота: Боби тонка, Ваніль, Геліотроп, Груша, Мускус

Він чуттєвий, сексуальний, теплий та вишуканий 💫

У мене викликає асоціації з теплими літніми вечорами, проведеними на терасі серед квітучого саду 🌸 Він наче переносить у світ розкішних середземноморських вілл, де повітря наповнене ароматами цитрусових дерев та квітучих абрикосів 🤤 Нагадує про безтурботні дні відпочинку, сповнені сонця і свіжості, і створює відчуття внутрішньої гармонії та спокою!

Tiziana Terenzi Draco відкривається соковитими нотами фруктів, зокрема бергамота, лимона і апельсина. У серці композиції відчувається солодкий персик/абрикос і зелений чай, що додає аромату свіжості та елегантності. Базові ноти включають мускус, ваніль і деревину, що створює теплий і тривалий післясмак 😌

Стійкість висока, ≈10 годин. На одязі ще довше. Його можна відчувати протягом усього дня без необхідності повторного нанесення.

Аромат також залишає за собою насичений і привабливий шлейф, що робить його ідеальним вибором для особливих випадків та вечірніх виходів. Проте, буду відверта, по настрою, я використовую одне розпилення і вдень, він не задушливий.

Як я уже зазначала вище, ідеальна пора, на мою думку, весна-літо.

Я щиро раджу познайомитися із цим спокусливим ароматом, аби зануритися у атмосферу літньої безтурботності, впевненості та шарму 🤍