krislemly

Lunnitsa | Шампунь

Lunnitsa | Шампунь

Нещодавно я познайомилась з неймовірним брендом косметики LUNNITSA. Бренд прагне перетворити звичну рутину в ритуал. Саме тому більшість продуктів містять природні олії, екстракти й вітаміни, аби плекати красу зовні та зсередини. Буду ділитись своїми враженнями, почнемо шампуню "Шовковий".

Lunnitsa | Шампунь

Оформленню засобів виробник приділив багато часу. Стильний флакон білого кольору з ніжним оформленням, який доповнює бамбукова кришечка-дозатор. Взагалі такі бамбукові елементи присутні майже на всіх засобах бренду, виглядає виглядає стильно та красиво.

Дозатор дуже вдалий, саме для цього шампуню. У нього хороша текуча консистенція, тому його кількість легко дозується у долоню без перебору.

Формула збагачена провітаміном В5, вітаміном F, гідролізатом шовку, рослинними екстрактами.

Консистенція досить густа та щільна. Як на мене така консистенція ідеальна: не витікає крізь пальці, добре дозується в руку, добре спінюється і в ркках, і в волоссі.

Приємний квітковий аромат оточує хмарою під час миття голови, але потім на волоссі я його не відчуваю.

Вже з першого використання враження про продукт склалося дуже позитивне, мені сподобався його аромат та консистенція. Він виявився дуже економічним за своєю витратою та приємним у використанні. Волосся добре промивається вже з першого разу.

Але чим далі ним користуюсь тим більше закохуюсь. Шампунь чудово справляється з головним своїм завданням - очищенням. Чиста шкіра голови без сухості та стягнутості. За час використання він не викликав лупу і якісь інші неприємності.

Також шампунь не приховує обʼєм, а навпаки ніби піднімає волосся, немає обтяження. Волосся мʼяке та приємне на дотик, виглядає охайним та доглянутим.

Резюмуючи, можу сказати, що цей засіб виявився дуже приємним у використанні та повністю задовільнив всі мої очікування.