Blondie_rs

SHEGLAM: Велика розпаковка!

SHEGLAM: Велика розпаковка!

Привіт! Я ще стільки ніколи не розпаковувала! Це точно найбільша посилка косметики, яку я коли-небудь отримувала 😱 Більше 1 кг "смаколиків" від надзвичайно популярного SheGlam.

Перш за все - не падайте в обморок. Тут не все - моє. Хоч судячи з цін, можна було б гребти побільше. Але я зато протестувала доставку, і надіємось, що нововведення [вчорашні, сумні] не вступлять в силу і ми ще будем замовляти й замовляти тої краси, скільки влізе.

Доставка зайняла рівно 15 днів - з моменту замовлення до моменту отримання. Це ну дуже швидко, враховуючи перекидання посилки з одного перевізника до другого, тож я прям дуже втішена.

Я тільки знову й думаю, що треба було брати більше! 😁 Отже, в моїй косметичці скромне поповнення:

  • Пензлик-лапка для нанесення рідких румʼян/хайлайтеру/контуру
  • Палетка румʼян ❤️‍🔥 Я не могла обрати якийсь один відтінок рідких румʼян, і натрапила на свотчі цієї красуні. Все - питання було вирішеним за секунду 😊
  • Рідкий контур у натуральному темному відтінку Tawny Amber (він в нас дуже рідкісний, не знаю чому всі чепились холодного як асфальт Soft Tan та рижо-теплого Golden Sun)
  • Хайлайтер-хроматик, який переливається від зеленуватого до рожево-фіолетового! Він такий гарний!! Відтінок Flying Comet
  • Подвійна пудра 2 в 1: розсипна та пресована. Відтінок Bubblegum. Рожева няшність зашкалює 💘
  • Ну і ще дещо дуже гарне для мамусі. Вона мій блог завжди читає, а я хочу потримати інтригу до приїзду додому. Подарую завтра і покажу цю красу в Looks.

Гарного всім вечора та спокійних вихідних 😘