Мисткиня🎨

Чорна маска від чорних цяток

Чорна маска від чорних цяток

Вітання, паняночки!

Коли дошкуляють чорні цятки і псують загальний вигляд шкіри я використовую різні маски-скатки. Black Mask з бамбукових вугіллям одна із таких.

Вугільно-чорна маска має приємний косметичний запах. Консистенція густа, гелеподібна. Не тече, її зручно наносити. Перед використанням слід розпарити шкіру для більш ефективного очищення. Тримається на обличчі комфортно. Після висихання (приблизно через 25 хвилин) перетворюється на плівку, що легко та безболісно знімається. І головне не змастити брови, щоб випадково не було ефекту епіляції 😂 Залишки продукту без проблем змиваються теплою водою.

Як зазначає виробник:

Маска-плівка Black Mask viabeauty видаляє чорні цятки та глибоко очищає пори. Бамбукове вугілля, яке входить до складу маски, ефективно вбирає надлишки шкірного жиру, поглинає бактерії та токсини, які є причиною появи акне, сприяє звуження пор і нормалізації сальних залоз. Гадає шкірі більш здоровий та сяючий вигляд.

По відчуттям маска не надто глибокої дії, але пори чистить непогано, прибирає жирний блиск та вирівнює рельєф шкіри. Так після використання обличчя помітно чистіше і більш доглянута. Але чекати на диво з першого разу не слід. Виробник радить використовувати маску 2-3 рази на тиждень.

Сподіваюсь мій досвід стане вам у нагоді)

Дякую за увагу! Обійняла)

Завжди ваша Мисткиня