KsuLv

Секрет свіжості: мій улюблений антиперспірант на літо!

Секрет свіжості: мій улюблений антиперспірант на літо!

Хочу розповісти про свого нового улюбленця серед антиперспірантів - спрей Dove Go Fresh!

Оскільки дезодоранти не дають достатньо захисту в палку спеку, я знову перейшла на використання антиперспірантів. Я надаю перевагу саме спреям, так як вони швидко висихають.

Аромат Go Fresh обрала оскільки влітку відходжу від солодких ароматів, бо хочеться більше легкості і свіжості. Раніше мала аналогічний гель для душу, про який писала тут https://club.makeup.com.ua/post/19914/

Розповім спочатку про аромат.

Суміш зеленого чаю та огірка, який здавалося б важко поєднати в одному засобі, проте виробнику то вдалося на всі 100%!

Чесно кажучи огірок мої ольфакторні рецептори не вловлюють, а от запах зеленого чаю відчуваю + ще якісь цитрусові нотки на додачу. А головне з чим можу порівняти аромат - зі свіжістю, з прохолодним літнім ранком.

Секрет свіжості: мій улюблений антиперспірант на літо!
Секрет свіжості: мій улюблений антиперспірант на літо!

Антиперспірант чудово захищає від запаху, як у спокої, так і при фізичній активності (тестувала в залі). Навіть у найспекотніші літні дні я не відчувала дискомфорту.

Антиперспирант став моїм улюбленцем цього літа!

Окрім аромату суттєвим плюсом є те, що він має легку текстуру і швидко висихає, не залишаючи білих слідів на одязі. Це велика перевага, особливо для тих, хто любить носити темні речі.

Він не містить спирту, тому не викликає подразнення, навіть після гоління.

48 годин працювати думаю не буде, а от 24 витримує гідно!

Даний антиперспірант раджу тим, хто втомився від солодких запахів і хоче свіжості та комфорту протягом спеконтного літнього дня! 💚