Mila__Mi

Крем з яким ви відчуєте релакс в кінці робочого дня

Крем з яким ви відчуєте релакс в кінці робочого дня
Крем з яким ви відчуєте релакс в кінці робочого дня
Крем з яким ви відчуєте релакс в кінці робочого дня

Останнім часом відкриваю для себе все більше класних засобів від Shelly.

Нещодавно вам розповідала про дезодоруючий спрей для ніг
https://club.makeup.com.ua/post/33596/
в додаток до нього вирішила також спробувати і антибактеріальний кремчик. По дії вони можна сказати зовсім різні, але порівняти було цікаво ⬇️

Я взяла середній формат крему 250 мл, так як користуюся вдома такими засобами не тільки я 😄 У Shelly також є формат даного крему 45 мл та 500 мл.

Оформлення мінімалістичне та дуже цікаве, красиво виглядає ось цей молекулярний ланцюжок 😍

На зворотній стороні можна знайти опис, склад, спосіб застосування та іншу інформацію про виробника.

Виділю активні та діючі компоненти у ньому:
Мінеральна олія/рідкий парафін - добре зволожує та перешкоджає випаровуванню вологі зі шкіри, пом'якшує та створює захисний бар'єр.
Гліцерин - зволожує та утримує вологу.
Алантоїн - пом'якшує, регенерує, зволожує, знімає подразнення та заспокоює.
Каприлові тригліцериди - зволожують та попереджають випаровування вологи зі шкіри.
Фетоксіетанол - захищає від бактерій та пригнічує їх ріст.
Ментол - охолоджує, виступає у ролі натурального ароматизатору, має антисептичну та антибактеріальну дію.
Екстракт камелії - антиоксидант, містить в собі багато корисних речовин, надає антибактеріальну дію, зміцнює стінки судин та капілярів, нормалізує тканинне дихання та захищає шкіру від ультрафіолетового випромінювання.
Лимонна кислота - освітлює шкіру.

У мене середній формат крему, тож тут як і у великого формату (500 мл), є дозуюча помпа (з ефектом блокування), завдяки якій дуже зручно використовувати кремчик.

На фото нижче, крем виходить в такій кількості з одного натиску (і цієї кількості мені якраз і вистачає на обидві ноги).

Аромат ментолу в поєднанні з зеленим чаєм та квіткою камелії. Поєднання цікаве та приємне.

Колір білий.

Консистенція кремова, легка, але тримає форму до розподілення.

Крем зазвичай наношу на суху, чисту шкіру ніг. Отієї кількість, що на фото, мені вистачає на обидві ніжки.

Крем дуже легко розподіляється та поглинається буквально за кілька хвилин (1-2 хв), НЕ залишаючи липкості чи дискомфорту.

Що ж по ефекту?
Знаєте, останні крема, що я пробувала з ментолом, було тільки назва "з ментолом", на ділі ж ніякого обіцяного холодку вони взагалі не давали.

Shelly ж виконує свою справу і дає легку та комфортну прохолоду, що надає стопам приємного освіжаючого ефекту. Ох, вже уявляю, як він буде радувати мене влітку 🥰 До речі, прохолода на ніжках відчувається десь 1-2 години.

Також після нанесення я відчуваю як ніжки розслабляються. Ммм, цього не було зазначено виробником, але я прям відчуваю легке зняття втоми, особливо це відчутно коли за день поробиш купу справ і ноги просто гудять 🤪

Крем трохи зменшує підвищене потовиділення та забезпечує комфортні відчуття впродовж дня. Але, якщо потовиділення все ж таки сильне, то я би все таки радила дезодоруючий спрей від бренду, про який раніше писала
https://club.makeup.com.ua/post/33596/
мені він дуже сподобався.

А ось даний кремчик чудово підійде, якщо ви хочете мати зволоженні ніжки з легким квітково-ментоловим ароматом, який неодмінно буде вас радувати 🌸

І так, що мене по-справжньому вразило, це те, що він дійсно зволожує та пом'якшує шкіру ніг 😳 Це мабуть перший антибактеріальний крем для ніг, який реально не викликає сухості чи стягнутості після використання.

От чим мені подобається Shelly, що в кожному засобі все продумано до дрібниць. Вони і працюють по своєму призначенню і ще додатково дають класний доглядовий ефект (от взяти наприклад цей антибактеріальний крем та їхній дезодоруючий спрей, який також не викликає сухості).

Щодо рекомендації, однозначно раджу цей кремчик, на пробу можна взяти 45 мл. А ось на літо особисто я би взагалі взяла такий крем в найбільшому форматі 😁

Всім дякую за увагу 💜