Mila__Mi

Ефективний захист при підвищеному потовиділенні ніг

Ефективний захист при підвищеному потовиділенні ніг
Ефективний захист при підвищеному потовиділенні ніг
Ефективний захист при підвищеному потовиділенні ніг

Я з підліткового віку маю проблему підвищеного потовиділення на стопах, це спадкове по батьковій лінії. І десь років з 13-14 я періодично використовую засоби, які би могли зменшувати підвищене потовиділення ніг та нейтралізовувати неприємний запах поту на стопах.

Спробувавши вже два засоби від Shelly (професійний бренд, який спеціалізується на засобах для манікюру та педикюру)
https://club.makeup.com.ua/post/29458/
https://club.makeup.com.ua/post/29936/


І які мені дуже сподобалися своїм ефектом, я також побачила в них дезодоруючий спрей для ніг і вирішила, що мені то точно треба його спробувати.

Тож не затягую і розповідаю ⬇️

Спершу засіб знаходився в глянцевій картонній коробці на якій чимало цікавої інформації (мені особисто цікаво було почитати все від А до Я 😁)

Там є опис та дія даного засобу, склад, дія основних компонентів: алантоїну та фарнезолу, спосіб застосування, протипоказання та інформація про виробника.

Оформлення мінімалістичне і повністю ідентичне самій пляшці.

Пляшка об'ємом 100 мл, формату спрей-розпилювач.

Аромат:
Аромат спершу можна почути, коли підносиш спрей ближче до носа, тут відчувається така медична нотка, скоріше за все це і є фарнезолом.

Але, при розпиленні на ноги відчувається спирт з приємною такою квітковою нотою. І що помітила, коли наносила спрей особисто собі на ноги, то в засобі відчувається більше квітів, аніж спирту. А ось коли хтось з домашніх собі використовував цей спрей, то шлейфом більше відчувався спирт 😃

Тут як з деякими парфумами в яких напочатку відчувається спирт, а потім його ароматна піраміда.

Коротше, загалом мені подобається його квітковий аромат на ногах (які саме квіти, зрозуміти не можу, але щось дуже ніжне).

У використанні:
Спрей наносила обов'язково на чисті та сухі ноги, переважно в зону ближчу до пальців (тут в мене найбільше виділяється піт).

Розпилення тут широке і при одному натиску засіб охоплює одразу пів ноги і виходить досить вологий ефект. Тож я не довго думаючи притуляю одну ногу до іншої і виходить так, що обидві ніжки вже дезодоровані.

Але, якщо у вас більша нога і ви потребуєте більшої кількості засобу, то можете зробити по пшику на кожну ногу, я думаю, що цього буде більш ніж достатньо для захисту ніг від поту на протязі дня.

Напочатку, після розпилення відчувається незначна липкість, яка зникає при повному висиханні, просто дайте йому цей час. Висихає засіб буквально за 1 хв, роблячи ніжки сухими, але не пересушує їх.

Користувалася я цим засобом на протязі трьох тижнів, практично кожен день, роблячи експерименти його витривалості 😅

І можу поділитися своїми спостереженнями:

🔸При низькій активності, спрей захищає від поту ~ 15 годин. Тобто, піт виділяється вже через 8-10 годин, вже є відчуття вологості, але неприємного запаху поту немає напротязі ~ 15 годин.

🔸При середній денній активності ~ 8 годин. Вологість може з'явитися вже через 5-6 годин, але ніжки ще пахнуть квітково 😁

🔸При більш інтенсивній денній активності/при заняттях спортом, або коли ти "як білка в колесі" ~ 5-6 годин ноги захищені від неприємного запаху поту.

Мене такий результат більш ніж задовільняє. Впродовж дня я спокійно можу займатися своїми справами, знаючи, що мої ніжки захищені від надмірного потовиділення та неприємного запаху поту.

Однозначно раджу спробувати всім, хто має таку проблему: собі, хлопцю, чоловіку, дітям підліткам, знайомим - хто активно займається спортом. Бо це дійсно працюючий та ефективний засіб 👍🏻