#testmakeupclub Rimmel
Отримала на тестування косметику від бренду Rimmel і все готова ділитися враженнями з вами.
Головним відкриттям для мене стала тональна основа Rimmel Kind and Free Skin Tint Moisturising Foundation. Я дуже люблю ефект вологої шкіри та сяючої шкіри, і цей засіб дарує мені саме такий фініш. Проте і інші засоби не розчарували, давайте розглянемо все детальніше...
Rimmel The Multi-Tasker Concealer
Консилер Rimmel The Multi-Tasker Concealer в відтінку 025 Rose Ivory викликав змішані емоції. Загалом, я ним задоволена, але є певні нюанси.
Консилер має приємну, водянисту текстуру, яка легко розподіляється на шкірі. Він не відчувається важким чи жирним. Для мене перекриття цього консилера вистачає, щоб замаскувати темні кола та дрібні недоліки.
Консилер присутній на шкірі навіть під кінець дня.
Відтінок 025 Rose Ivory - це чудовий уніаерсальний відтінок, який добре підходить для моєї світлої шкіри, не надто рудий, не надто рожевий.
Що мені не сподобалось - так це підкреслення текстури. На жаль, в зоні навколо очей у мене досить проблемна шкіра з помітними мімічнимм зморшками. Цей консилер, хоч і добре маскує темні кола, підкреслює цю текстуру.
Rimmel The Multi-Tasker Concealer - це непоганий консилер за свою ціну. Він добре справляється з темними колами та дрібними недоліками, має приємну текстуру та стійкість.
Однак, якщо у вас проблемна шкіра з помітними зморшками, цей консилер може їх підкреслювати.
Rimmel Kind and Free Skin Tint Moisturising Foundation
Останні дні користувалася лише Rimmel Kind and Free Skin Tint Moisturising Foundation і готова поділитися своїми враженнями.
Це дійсно суперлегка і зволожуюча основа. Вона чудово підходить для щоденного використання, коли не хочеться перевантажувати шкіру щільним макіяжем.
Хоча в складі багато силіконів та похідних, основа також містить багато корисних інгредієнтів, таких як вітамін Е і гіалуронова кислота. Пори не забиває!
Наноситься вона дуже легко і лягає напівпрозоро. Завдяки цьому шкіра виглядає свіжою, здоровою і сяючою. Відтінок 010 Rose Ivory підлаштовується під колір моєї шкіри.
З мінусів можу відзначити, що основа може підкреслювати сухі ділянки шкіри. Втім, це проблема більшості тональних основ, тому я використовую перед нанесенням зволожуючий сонцезахисний крем.
Також тональний дуже рідкий, а тому трішки витікає з банки (можете бачити це на фото).
Загалом, я рекомендую Rimmel Kind and Free Skin Tint Moisturising Foundation всім, хто шукає легку, зволожуючу основу з натуральним фінішем.
Вона чудово підходить для щоденного використання, робить шкіру сяючою і доглянутою.
Туш Rimmel Kind & Free Clean, Volumizing & Lengthening Mascara я вирішила протестувати в екстремальних умовах.
Перше випробування - спекою. Під час носіння туші в аномально високу температуру я помітила, що вона трохи обсипається і залишає темні сліди під очима.
Однак, як тільки спека спала і температура трохи знизилася, ситуація з тушшю кардинально змінилася.
Вона стала триматися на віях значно краще, не обсипаючись і не залишаючи слідів.
На фото я показала, як виглядають мої вії з цією тушшю після 6,5 годин важкої фізичної праці в саду. Як бачите, туш майже ідеально витримала випробування і не підвела.
Загалом, я можу рекомендувати Rimmel Kind & Free Clean, Volumizing & Lengthening Mascara.
Вона дійсно добре подовжує та надає об'єму віям, при цьому не обсипається і не розмазується. Класична щіточка зрозуміла для більшості та допоможе вправно нанести туш на вії.
Однак, якщо ви плануєте носити цю туш в спеку, будьте готові до того, що вона може трохи підвести.
Коментарі (0)