Alyona Fedyk

Ще одна б’юті-знахідка року: туш Max Factor 2000 Calorie Pro Stylist Mascara

Ще одна б’юті-знахідка року: туш Max Factor 2000 Calorie Pro Stylist Mascara

Я справді обурена такими коментарями, і щиро не розумію, чому туш, яка стала для мене відкриттям, так не сподобалась іншим. Роблю ставки на партію, адже засіб, який отримала я – неймовірний.

Скільки років я в б’юті-індустрії, але ніколи не користувалась засобами цього бренду. Чула про їхні легендарні туші, проте завжди знаходила щось поза Max Factor.

Туш Max Factor 2000 Calorie Pro Stylist призначена для завитку вій, їх фіксації та надання об’єму. Є класична 2000 Calorie суто для об’єму, а от Pro Stylist більше для фіксації в припіднятому стані.

До слова, я дуже люблю The Saem Saemmul Perfect Curling саме за цей ефект. А ще за натуральність, бо вона не склеює вії та наноситься доволі тонким шаром. Все це я отримала і від Max Factor 2000 Calorie Pro Stylist, проте її найбільший плюс – у ще кращому розділенні вій.

З Max Factor я отримую:

  • нереально круте розділення і розпушування вій;
  • легкі підйом і завиток, а отже – подовжуючий ефект;
  • гарний природний вигляд вій в один шар;
  • чудову фіксацію.

І це всього один шар.

Головне у формулі – технологія фіксації Pro Stylist завдяки моделюючим воскам у складі. Бренд стверджує, що туш припіднімає вії на 25° і утримує цей ефект впродовж 24 годин. Звісно, стільки часу я не чекала, але стійкість дійсно висока. Вії наче після фіксувального гелю, але абсолютно не обтяжені. Якщо торкнутися їх пальцями, то фіксація відчутна.

Щіточка силіконова та має зігнуту форму. Щетинки коротші на кінчику, завдяки чому гарно профарбовують вії в куточку очей. Я абсолютно “не граюсь” цією тушшю при фарбуванні – 2 секунди, і очі нафарбовані ідеально. От якщо з Clinique, про яку я писала в позапопередньому дописі, треба знайти спільну мову, то ця вже автоматично є вашим другом:)

Туш швидко схоплюється, не перебивається і абсолютно не осипається! Я протестувала її і в дощ, і в 40-градусну спеку… Вона дуже стійка і дуже комфортна на віях. А ефект такий красивий в один шар, що я досі не спробувала свою улюблену техніку в два шари:) Виправлюсь і додам ще фото.

Мої висновки: Max Factor 2000 Calorie Pro Stylist залишаю в косметичці на дууууже довго і рекомендую всім. Звичайно, я не виключаю той факт, що партія від партії може відрізнятись, але якщо ви, як і я, попадете на хорошу серію, – ви будете задоволені. Обіймаю, дівчатка, і бажаю завжди вдалих макіяжів!