SomovaFM

Fruits & Chrysantheme: Avenue Des Parfums Home

Fruits & Chrysantheme: Avenue Des Parfums Home

Вдале знайомство з Avenue Des Parfums (https://club.makeup.com.ua/post/43310/) привело мене до аромадифузора, обожнюю мати подібні штучки вдома.

Дифузор був гарно запакован в крафтову картонну коробочку з мінімалістичною зйомною карточкою із назвою аромату, до речі це може бути гарним варіантом на подарунок.

Всередині скляна прозора баночка на 100мл із такою з чорною наліпко, як на упаковці.

Рідина має приємний фіолетово-рожевий колір, вона не масляниста, по консистенції звичайна водичка.

Також в комплекті йшли фіброві палички для аромату.

Fruits & Chrysantheme: Avenue Des Parfums Home

Аромат Fruits & Chrysantheme:

Початкова нота: Ананас, Апельсин, Персик, Червоне яблуко

Нота серця: Жасмин, Троянда

Кінцева нота: Білий мускус

Аромат обирала перенюхавши майже увесь асортимент, що можна зробити в офлайн точках в Дніпрі. Націлена одразу була на інший аромат, але цей мене все ж таки підкорив більше.

Одразу мені відчувався аромат кислої чорної смородини, це так для мене зіграли початкові ноти ананасу та апельсину. З другим вдохом відчула легку солодкість персика.

Вже проходячи повз дифузор відчувається квітковий аромат польових квітів: хризантема, чорнобривці. Хоча в піраміді заявлені жасмін та троянда, я не відчуваю притаманну їм солодкість. Це ніби прохолодний вітерець подув з гір, повз квіткову поляну.

Білий мускус дарує аромату стійкість, яка тримається та розповсюджується завдяки фібровим паличкам.

Люблю, коли мої гості у захваті від аромату в моєму домі, тому тримаю дифузор у прихожій, він гарно грає в приміщенні. А приємний запах одразу відчутний при вході в дім та тягнеться шлейфом, коли йдеш в інші кімнати.

Розхід рідини із двома паличками мінімальний, як на мене - за місяць використання залишилось половина баночки. Бренд має багато різноматінтих ароматів на будь-який смак у своєму арсеналі.