Viktoria_Ilnytska

Різні консилери і однаково гарний результат

Різні консилери і однаково гарний результат
Різні консилери і однаково гарний результат

Привіт дівчата🫶🏻

Хочу показати та розповісти про мої улюблені консилери, які я використовую у повсякденному макіяжі✨

Обидва мають майже однакову ціну і гарно справляються з моїми мінімальними недоліками🤍

Відтінок: light vanilla - з жовтуватим під-тоном, що добре пристосовується до кольору шкіри

Обʼєм: 6,8 мл

Консистенція легка, кремоподібна

Після нанесення на шкіру, швидко сохне, тому потрібно не баритися з розтушовкою. Ідеально підійде тушування вологим спонжем.

Аплікатор скошений і зручно наносить засіб. Чесно кажучи форма цього аплікатора мені більше довподоби ніж у catrice.

По дії: маскує мінімальні кола під очима а також мілкі почервоніння. Ще відзначу - консилер взагалі не відчутний на шкірі.

Залишає матовий фініш.

Аромат приємний, легка солодкуватість відчутна.

Формула консилеру з гіалуроновою кислотою, термальною водою та амазонською глиною. Не тестується на тваринах.

У складі містяться силікони - вони на другому місці. Знаю що хтось проти них у складі, але як на мене, для декоративки, це ок, адже вони створюють захист від випаровування вологи зі шкіри та дозволяють рівномірно розподілити косметику. Потім маємо гліцерин, зо захищає від сухості та підтримує рівень вологи шкіри. Міститься також бджолиний віск. Сульфат магнію, що в складі, має здатність заспокоювати та знімати запалення шкіри; може допомогти зменшити почервоніння та подразнення. Вітамін Е теж тут присутній та діє як антиоксидант. Олія ши відома своїми антивіковими властивостями. Каолінова глина в переліку, корисна для усіх типів шкіри, адже зменшує виділення себуму.

Словом склад досить насичений, та як для консилеру, навіть виявляється - може принести користь шкірі обличчя💫

Відтінок: 010 porcellain з сіро-рожевим під-тоном, гарно пристосовується до кольору шкіри та тону

Обʼєм: 5 мл

Консистенція рідка, кремоподібна

Можна не поспішати розтушовувати після нанесення на шкіру, адже консилер рідший ніж той що від eveline. І так само гарно розподіляється по шкірі.

Аплікатор: скошений, сам спонжик трохи менший по площині ніж той що в eveline. Через це він мені менш зручний у застосуванні.

По дії: чудово маскує кола під очима, прищики та почервоніння. Хоч у нього рідкіша консистенція, та як на мене, він трохи плотніше маскує недоліки. Залишає сяючий фініш

Аромат ледь виражений, приємний

Формула засобу з гліцерином та силіконами, веганська та не тестувалася на тваринах.

У складі містяться силікони, вони на третьому місці; плівкоутворювачі можуть допомогти зменшити вигляд зморшок на шкірі, а також допомогти розгладити текстуру шкіри. Також присутні бджолиний віск та вітамін Е. Що теж важливо - маємо уф фільтри, які захищають шкіру від сонячних променів, а саме відбиваючи ультрафіолет.

Ну що, створюючи цей допис, я разом з вами дізналася детальніше про дані засоби і була приємно здивована, адже окрім декоративних функцій, обидва консилери виконують позитивний вплив на шкіру обличчя, завдяки корисним складовим.

На фото консилери розтушовані на тональній основі без пудри. Вони гарно носяться впродовж дня, не розмазуються і роблять обличчя свіжим. Якщо вам ця інформація була корисною і ви зараз в пошуках консилера, один з них точно вам підійде. Головне підібрати свій відтінок🤍

Дякую за увагу🫶🏻