Kenzo Flower Ikebana
Солоденький квітковий парфум
Привіт всім! Сьогодні ділюся з вами враженнями про парфумну воду Kenzo Flower Ikebana.
Спершу трішки основної інформації для ознайомлення⬇️
Прем’єра аромату: 2023
Тип аромату: квіткові
Початкова нота: Чай
Нота серця: Індійська тубероза, Квітка вишні
Кінцева нота: Австралійський сандал, Кедр, Сандал
Мій досвід використання🤍
Повноформатний флакон високий, красивий з витонченою квіточкою. Я мала пробний зразок 1,5 мл в білій пластмасовій пляшечці з стильними чорними літерами.
Я використовувала цю парфумну воду влітку, мені подобалося відчувати її на собі, я чую чай, вишню і сандал. Солодкий аромат, але для літа, особисто я, цілком можу його уявити в своїй косметичці.
Хоча, я ходила у справах в Енергозбут, там досить маленький офіс. Зранку я пшикнулася двічі, а вдень зайшла в їхню контору. Я там вже хвилин 15 сиділа і нарешті підійшла до столика, як адміністратор проходилася приміщенням і вигукнула "Дівчата, ну хто ж так напшикався? І так мало місця-спека-повно людей, так ще й такий важкий парфум"
Я зразу зрозуміла, що це мені адресовано, адже ні від кого крім себе я більше парфумів не чула. Так що, ще й такі ситуації бувають😅 Аромат досить стійкий, до вечора тримається на шкірі та волоссі.
Раджу спробувати навесні, поки немає спеки, адже можливо і Вам здасться важкуватим. Та й для початку осені цікаво було б спробувати.
10/10
Дякую всім, хто дочитав цей відгук до кінця.
Коментарі (0)