SomovaFM

Tom Ford - Lost Cherry 🍒

Tom Ford - Lost Cherry 🍒

Побачивши багато відгуків вирішила замовити собі пробник у, від нещодавно, улюбленого виробника аналогової парфумерії MIRIS. Багато позитивних відгуків про схожість з оригіналом.

▫️Тільки спробувавши його, зрозуміла що в мене вже є цей аромат від іншого виробника - D&P perfumum (TY-11). Купляла його минулого літа на нюх і навіть не поцікавилась, чий це аналог. Тоді він так мені сподобався, бо це було щось не схоже на мої солодкі. Десь через тиждень нанесла знов його і він був якийсь інший. Я чітко відчуваю кислинку вишні і все. Ні свіжості ні чогось ще, а тільки кисла ядерна вишня, яка кружить голову. Вони стоять в мене як освіжувач повітря, коли осідають то біль-менш аромат не такий різкий, бо на собі витримати то тяжко.

▪️Від MIRIS на початку відчуваю ту ж саму ноту кислої вишні, тільки з часом аромат розкривається і стає більш теплим - вишневий лікер. Але знову ж таки, я не відчуваю більш нічого, а палітра доволі таки різноманітна. Так, він більш приємніший, дуже стійкий, бо відчувала його увесь день на собі - але все одно не мій.

Tom Ford - Lost Cherry 🍒
Tom Ford - Lost Cherry 🍒